sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Päivityksiä

On jälleen vierähtänyt tovi kun oon viimeks tänne kirjottanu. Ei tätä oo ollu tarkotus unohtaa mutta jotenkin on vaan niin paljon menemistä ja tekemistä että ei muka ehdi kirjottaan, jos koitan taas vähän skarpata,

Waude on alottanut agilityssä kisaamisen ja käyny neljä kisaa josta parhaana tuloksena on viimeisistä kisoista 5vp joka tuli siitä että päästin sen keinulta aavistuksen liian aikaisin. Oltiin kolmansia tällä tuloksella joten palkintosijat korkattu. Seuraavat kisat on lauantaina Tamskilla.

Tripin kanssa kisattu kovasti agissa koittaen saada puuttuvaa tuplanollaa, mutta kyllä se valitettavasti tältä vuodelta jäi, sillä eilen Nokialla saatiin ekalta 0vp sijoituksella 2/27, sitten tokalla tuli yks rima alas ja pomppas puomin kun vaan vedätin. A:n katoin että otti mutta nirkeesti mutta tuomari oli toista mieltä ja tuloksena 15vp. Vikalla radalla tuli hyvin vähän tuloksia vaikka rata ei ollut vaikea, meille 0vp sijoituksella 2/22.

Tripin kans kisattu myös muutama rallystartti ja mennyt vähän vaihtelevasti, vieläkin eka valiokiinnitys antaa odottaa itteensä. Viimeseen starttiin testasin että käytiin ensin paimentamassa että jos olis sopivan rauhallinen mutta kävikin toisinpäin ja se oli ihan liian villi, joten ei enää näin. Sm-kisoihin pitäis kyllä olla riittävät tulokset.

Paimentamassa käydään kokoajan ja saadaan kivoja reenejä aikaseks. Waude on meillä sisällä erottelemassa lampaita että saadaan häkitettyä sopiva ryhmä ja se on varsin hyvä siinä hommassa. Eilen oli syntynyt yllätys kolmoset ja niistä yks oli valitettavasti sen verran pieni ja jostain syystä ei ollut ollenkaan imuvoimaa, että se lopetettiin. Kiva muuten päästä seuraileen myös näitä pienokaisia. Lampaat kun lähtee kesälaitumille niin viedään yks pässiryhmä niin että sillä porukalla sitten reenaillaan kesällä pääasiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti