lauantai 30. huhtikuuta 2016

Wauden keppireenit


Keskiviikkona sain omat pujottelukepit takasin ja samalla lainasin Tenilleltä toisen sarjan joten nyt on mahdollisuus reenata 8 keppiä.



Torstaina alotettiin reenit ja keppien välissä oli 8 jalkaa. Kun sain kaks paria peräkkäin Waude oli jo jonottamassa että millon saa juosta läpi :) Ensin teki ekaa paria muutaman kerran ja sitten näytin että on kaks paria mitkä pitää tehdä ja heti se hokas kuvion. Otin mukaan molemmin puolin tiukemmista kulmista lähettelyä ja hyvin meni.

Perjantaina jatkettiin samalla teemalla ja saatiin hyviä toistoja aikaiseks ja koira haluaa ite mennä keppejä mikä on hyvä asia.



Lauantaina mentiin asiassa eteenpäin ja lyhensin ensin välin 4 jalkaan ja tehtiin ensin suoria läpimenoa ja vähän vinoja. Sitten käänsin molemmat kepit klo 13 ja 19 eikä keppien vinous haitannut ollenkaan. Tehtiin ensin suoria juoksuja ja sitten vielä vinosta molemmin puolin. Kokoajan siis reenaan aina molemmin puolin ettei vaan toinen puoli jää heikommaksi. Vinossa sisäänmenoissa huomaa että oikealta sisäänmeno on vähän hankalampi joten se puoli saa vähän enemmän jumppaa. Waude hyvin työstää asioita joten sen kanssa on kyllä kiva reenata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti