torstai 2. toukokuuta 2013

Hassu pieni koira

Viime yönä heräsin siinä puoli kolmen aikaan aamulla Tripin pieneen piippailuun, luulin että syynä on se että lelu on menny sängyn alle. Komensin sitä pari kertaa nukkumaan ja yhtäkkiä Trip syöksy mun luo sängyn viereen ja se oli todella jännittynyt ja maiskutteli. Ajattelin että nyt sillä on pakki sekaisin tai jotain muuta tosi vakavaa on menossa, nousin ylös ja laitoin valot päälle ja kauhukseni huomasin että koira kävelee kolmella jalalla! Vasen etujalka oli kokonaan ilmassa eikä ottanu sillä yhtään askelta, tässä vaiheessa silmissä vilisi jo ihan kaikki kauhu skenaariot ja ihmettelin että mitä on voinu muutamassa tunnissa tapahtua kun koira oli täysin kunnossa kun mentiin nukkuun.

Katoin tassua vähän lähemmin ja tän kaiken draaman aiheutti se, että Tripille oli liimaantunu tyttökoiran valokuva tassunpohjaan kiinni =)) Siis ihan oikeesti koira käyttäyty kuin olis ollu jalka poikki ja sillä oli teipillä kiinnitetty valokuva tassussa kiinni....ei tässä kohtaa voinu kun nauraa, anteeks vaan! Kun nykäsin teipin anturoista irti niin Trip melkein sai hepulin kun vapautin hänet tämän karmeen valokuvan kiroista, vai eikö halunnu astua kuvan päälle kun siinä oli tyttökoiran kuva, tiedä häntä =)
No onneks tää draama päätty näin hyvin ja helpolla tavalla, onneks en ihan vielä soittanu päivystävälle lääkärille.Tänään lenkillä otettiin vähän esineruutu reeniä eli otin mukaan lenkille yhden esineruutuesineen ja vein sitä Tripille piilloon, Leo toimi avustajana eli kun Trip ei aluks irronnu riittävän pitkälle niin Leo kävi hakemassa esineen, kaikilla pitäis olla noin hyvä avustaja.

Lenkin loppuvaiheessa otettiin vielä pari hakua ja ekalla kertaa jouduin lähettään sen useemman kerran samalle pistolle ja hyvin jakso tehdä töitä vaikka en käyny välissä näyttään esinettä ja lopultahan se sieltä nousi ja bileet pystyyn.
Viimesen tein sellaseen pieneen rinteeseen eli maasto oli sellasta että ensin oli tasasta ja sitten se alko loiva rinne, tää tuli mullekkin yllätyksenä, vein esineen paikalle avustajan kanssa ja lähetin Tripin töihin. Hienolla vauhdilla irtos ja onneks koira kantaa häntää korkeella tehdessään töitä niin mulla oli käsitys että missä se menee =) Hienosti jakso työstää haastavan maaston ja nosti esineen heti! Tän jälkeen sitten vasta olikin bileet! Nyt vaan tarvii pidentää matkaa hurjasti, sillä näemmä toi käpyreeni on tehty ihan liian lyhyellä matkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti