keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tokoilua

Eilen oltiin tokoilemassa Haaviston kentällä seurakavereiden kanssa. 

Ensin otettiin kolmella koiralla paikkamakuu neljä minuuttia, olin piilossa Tarjan kanssa. Trip oli täysin rauhassa koko ajan ja ei menny lonkalle joten ehkä siitä on päästy eroon. 

Sitten otettiin tunnari, ruutu oli merkin kanssa valmiina kentällä. Tarja teki suoran jonon ja oma oli toisena oikeassa päässä. Tarjalle ja vähän mullekkin oli ylläri että koira alotti tunnarin oikeelta ja nosti heti oman mutta tiputti, tarkisti pari viereistä haistamalla mutta ei koskenut ja toi oman. Otettiin vielä uudestaan ja nyt oli vielä siistimpi kuin edellinen. 

Sitten metallinouto ja se oli nopee ja siisti nosto oli toki vauhdikas mutta Tripiks todella siisti. 

Ruutu oli vuorossa seuraavaks ja Trip lähti todella nopeesti ruutuun ja teki käskystä todella hienon stopin ja nopee maahanmeno. Tarja venytti seuraamiseen ottamisen tosi pitkälle mutta Trip tuli todella siististi seuraamiseen. 

Kaukoissa Tarja vaan käänteli käsiään jotta saatiin häiriöö. Vaihdot oli tosi nopeita ja siistejä, liikkumista ei tullu!

Liikkeestä istumista sanoin meidän vaikeeks liilkeeks ja mitäs kävi, seuraaminen siistiä ja istuminen nopee ja nätti. Kun menin taakse koira käänty niskat vinoon mutta ei liikkunut yhtään, näin se tekee :)

Toiseen paikkamakuuseen otin Leon, eipä oo tehny tokoo pitkään aikaan. Jotain pientä huomautettavaa sielä oli ollu mutta ihan jees kun aattelee että ei oo tehny mitään vähään aikaan. 

Otin muutaman hypyn ihan vaan virkistykseks.
Sitten kun ruutu oli paikallaan koitin piruuttani mitä Leo tekee sehän päräytti ruutuun kerrasta ja hieno stoppi ruutuun!! En muista koska olis tehny noin hienon ruudun, katotaan josko syksyllä vielä koittais koetta??

Sain eilen postissa pojille isoja nännikumeja ja nehän oli heti hitti. Eilen palkkasin yhdellä Trippiä ja yhdessä kohtaa palkkasin liian lähellä vasenta reittä kun revitysleikit ei käden takia onnistu ja tässä tulos


Nyt on sitte aavistuksen kipee reisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti