sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Tottista kokeen muodossa

Tänään oli Tripin kanssa tokokoe Orivedellä ja aurinkoo ja lämpöö riitti. Mulle tuli törkee ajotusvirhe matkan kanssa, sillä en ajatellu ollenkaan koepaikalle ajettavaa aikaa vaan ainoostaan Orivedelle. No olin vasta vähän reilu puoli tuntia ennen meidän ilmotettua alotusaikaa paikalla, joten en ehtiny lenkittään koiria kunnolla ja muutenkaan purkaan virtaa.
 Meitä oli 3 koiraa voittajassa ja me saatiin numero 6 eli oltiin viimesiä suoritusvuorossa.
Tuomarina oli tänään Tuire Marjamäki.

Meidän päivän pisteet:

Paikka makuu 10
Seuraaminen 7 (oli vähän edessä ja muutenkin hiukan seilas sekä hiukan äänteli)
Istuminen 9,5 (todella siisti ja nopee, tän kanssahan on ollu ongelmaa)
Luoksetulo 8 (eka väli hitaampi kuin loput kun vaihdoin käskyä ja hiukan valu stopissa)
Ruutu 8 (maahan menossa jäi hiukan ensin kyynärät ylös)
Hyppynouto 7,5 (takastullessa pyöritti kapulaa suussa ja sivulle siirty liikkurin käskystä)
Metallinouto 10 (todella siisti!)
Tunnari 0 (nosti heti oman, mutta jostain syystä tiputti ja nosti rivin päästä kapulan ja toi sitten oman, tuomari sano että hän ei haluais tätä nollata kun työskentely oli erittäin siistiä, mutta pakkohan se oli kun maisto väärää)
Kauko 7 (yhdessä maahanmenossa jäi kuulemma kyynärät 1cm maasta ja liikku eteenpäin n. 5cm)
Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 231,5 ja 2.tulos. Sijoitus 1/3.Oltiin ainoot jotka sai kakkostuloksen, Kaisa ja Tip sai 3 tuloksen ja sakemanni ei saanu tulosta. Tunnari oli tässä kokeessa hassu, kun kukaan ei saanu siitä pisteitä. Välillä tuomarilla oli todella tiukka linja ja välillä oli hövelimpi, joten tylsää tämmönen tuomarin aaltoilu, mutta olin koiraan tyytyväinen vaikka nyt vähän äänteli seuruussa, josta en tykkää!! Nyt megapitkiä seuruita, ennen seuraavaa koetta, sillä ilmotin sen vielä yhteen ennen SM-kisoja.

Kokeessa oli vaan 2 evl-luokan koiraa joten mua ja Kaisaa pyydettiin, että tultaisko evl:n istumiseen ja paikkamakuuseen. Olin heti valmis vaikka oli kuuma, sillä ei koereeniä koskaan saa. Istuminen oli todella hieno ja rauhallinen, tuomarilla ei mitään huomautettavaa eli jos oltais oltu kokeessa oltais saatu tästä 10. Paikkamakuussa olin onnellinen kun ei menny maahan toisen käskystä vaan mun käskystä, sillä reeneissä on menny välillä vieruskaverin käskystä maahan. Oli levollinen vaikka puolen välin jälkeen siirty lonkalle, mutta koirat makas auringon paahteessa ja oma koe jo takana. Tuomari kommentoi tätäkin että koira oli todella rauhallinen ja molemmat suoritukset oli siistejä! JES hyvä tulevaisuutta ajatellen että tää reeni meni näin hienosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti