sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Missikisat

Oltiin eilen Harjavallassa näyttelyssä ja tuomarina oli Tarja Löfman. Ilmotin Tripin tonne näyttelyyn kun tuomariksi oli ilmoitettu makedonialainen tuomari, mutta sille tuli 77 shelttiä joten 23 borstua oli liikaa yhteen päivään niin meille hommattiin tuomari joka arvosteli vaan bortsut. Kukaan ei oikeen tiennyt mikä tää nainen on joten päätin kokeilla kepillä jäätä ja viedä Tripin sinne, jälkikäteen kun on viisas niin olis kannattanu tää perua.

Uroksissa oli kolme nuorten luokan koiraa ja saatiin juosta viimesenä. Tässä arvostelu:

"Selvän sukupuolileiman omaava, oikean kokoinen uros. Hyvä purenta. Pää saisi olla vahvempi ja otsapenger merkitympi. Sopiva raajaluusto. Niukat kulmaukset edessä ja takana. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Korkea asentoinen häntä. Mukava käytös."

Ja tämän kaiken jälkeen tuloksena oli T. Kuulemma otsapenkereen pitäisi tosiaan olla jyrkempi ja poskissa pitäisi olla enemmän täytettä?? pitääkö seuraavalla kertaa tunkee sille pumpulia posket täyteen? Ja kuulemma liikkuessa pitäisi olla enemmän paimennustilassa että häntä olis alhaalla... no on se välillä paimentaessakin korkeella. No täti ei kauheesti tykänny tän näkösistä, sillä sielä oli toinen hyvin Tripin näkönen mutta sillä oli vähän syvempi runko niin se oli saanu saman T:n ja sillä oli kuulemma liian pitkät jalat...
No vielä joudutaan ainakin kierros kehässä käymään että saatais se H.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti