tiistai 21. toukokuuta 2013

Törttöilyä ja tokoilua

Tänään oli seuran porukan kesken Haavistolla taas tokoreenit, ite vielä huutelin seuraa reeneihin ja sovittiin klo 18.30. 
Töiden jälkeen vein koirat ja syötin ne, sitten iski joku aivopieru ja aloin ottaan pressua keinun päältä ja ajaan taka- ja etupihan nurmikot. Sitten aloin tekeen lähtöö seiskan jälkeen, matkalla yhtäkkiä tajusin että oon tunnin myöhässä! No aattelin että meen sitte vaikka yksin reenaan kun sunnuntaina on koe. 

Olivat kuulemma odottaneet mua puoli tuntia ja sitten ottaneet paikkamakuun, hitto mä oon tyhmä. 

Ekana otin tunnarin ja Trip vähän hämäänty kun oma oli keskellä ja koira osu suoraa oman kohdalle, nosti sen ensin ja sitten haisteli vielä pari, ei maistanu, ja toi oman. Vei ekana tunnarin Sarille eli koirallakin oli joku aivopieru. 
Seuraavaks metalli ja lainasin Sarin kapulaa kun viime kokeessa sylki metallia. Palautti kapulan ensin taas Sarille, mikähän juttu tääkin oli... Sitten uus toisto ja nyt palautus mulle ja hieno nouto. 
Sitten otettiin ruutu ja jestas Trip meni sinne lujaa, mun stoppi tuli myöhässä ja koira osittain yli takarajasta. Otin uudestaan ja nyt hyvä stoppi, seuruuseen otettiin vasemman käännöksen kautta mutta se lähtikin liikkurin käskyllä. Koira takas ruutuun ja sitten Anne anto käskyjä niin että vasta kolmannella käskytin seuruuseen, kuulemma takapuoli meinas nousta aina "käsky" käskyllä... Hieno seuruuseen tulo!
Sitten kaukoja, jostain syystä tänään kaikissa maahanmenoissa meinaa jäädä kyynärät ilmaan. Kaukoissa Rantasen nuori kultsu tuli Tripin luo kesken kaiken, Anne onneks palautti sen takasin niin saatiin jatkaa. 
Tähän kohtaan tauko. 

Toisessa setissä otettiin luoksetuloo ja Sarin kanssa katottiin kummin pysähtyy seisoon paremmin käsimerkillä vai käskyllä ja käsimerkki on parempi, näin oon sitä itekki kattonu. 
Sitten vielä seuruuta jossa paljon hidasta ja oli ihan ok. Vielä Harjavallassa pientä reeniä lauantaina ja jotain pientä ennen sitä, sitte sunnuntaina nähdään mitä tapahtuu. 

Lopuks otin Leon kentälle ja kokeilin sen kanssa ruutua ja hitsi se meni ekaks sinne niin lujaa että takapää tuli ruudusta yli! Lähetin uudestaan ja hienosti taas meni hienosti sinne ja sain hyvän stopin ja maahanmenon. Seuruuseen tuli hienosti kuten aina. Tehtiin myös vähän kaukoja mutta se oli kyllä niin kierroksilla että istu-seiso vaihdot valu eteenpäin. 
Ruutuun lähetin yhteensä 5-6 kertaa ja se meni sinne aina!!! Hitsi mistä toi on on sisäistäny...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti