tiistai 14. toukokuuta 2013

Viikonlopun agikisat

Lauantaina startattiin Leon kanssa Tamskin kisoissa yli 2 kuukauden jälkeen, oletin että se lähtis ekalla radalla käsistä kuten yleensä mutta se olikin ihan outo. Tuomarina molemmilla radoilla oli Salme Mujunen ja radat oli tosi kivat. 

Ekana oli hyppäri ja kakkosena oli putki mihin ohjasin ihan normaalisti mutta Leo tuli ohi putkesta ja vaan haukku mun perässä. Sitten u-hypyillä se tuli välistä ja jäi seisoon tyhmänä paikalleen ja se näytti just sellaselta että sillä ei ollu mitään tietoo mitä sen pitäis tehdä.. Ollaan kuitenkin reenattu melkein joka viikko mun saikulla joten siitä ei oo kiinni, en vaan ymmärrä miten se on noin pihalla. Tuloksena 10vp ja 0,99 yliaikaa. 

Toinen rata oli KV-rata ja siinä Leo oli jo paremmin oma ittensä. Rata meni suhteellisen sujuvasti pari vähän isompaa kurvia. Loppusuoralla ei jotenkaan askeleet sopinu ja se otti riman alas. Tuloksena 5 vp ja aika -6,99. Sunnuntaina oli vuorossa Takkujen kisat ja kaks agirataa, tuomarina Heidi Viitaniemi. 

Ekalla radalla se tiputti kakkosen olin varmaan vähän edessä ja kuulemma käskytin sitä kovaa riman päällä sitten oli putki ja hyppy jota Leo ei meinannu hypätä millään. Ensin ihmettelin että mistä se johtu mutta nuorena ollu ongelma nosti päätään eli kun tiputti riman niin seuraava käy päälle eikä sitä voi hypätä... Radan keskivaiheilla koitin tehdä liian tiukkaa valssia ja se hyppäs takaa kierrättävän hypyn väärältä puolen eli tästä hyl. 
Harri haukku mut ihan lyttyyn tän radan jälkeen ja oikeesti itekkin häpesin tän radan jälkeen ja teki mieli lähtee kotiin. 

Seuraavalle radalle koitin kerätä itteni vähän agressioo jotta saa tsempattua. Harri vähän ohjeisti mua rataan tutustumisessa. Tässä oli jo vähän parempi meno ja tuloksena 0vp aikaa en muista mutta etenemä oli 3,97 m/s ja sijoitus 13/44.

Jos Leo on yhtä pihalla ens sunnuntaina ekalla radalla niin mietin että lähdetäänkö SM-kisoihin ollenkaan vaikka nyt on kasassa 19 nollaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti