tiistai 21. toukokuuta 2013

Viikonloppu pelkkää aksaa

Viime viikonloppu meni oman seuran agikisoissa, ensin lauantaina olin töissä ja hommana oli tulospalvelu ja mulle nakittu koneen käyttö. Onkin taas menny hetki aikaa kun viimeks oon tulospalvelussa ollu hommissa mutta kyllä se siitä taas mieleen palautu. Tuomarina koko viikonlopun toimi Mika Moilanen ja hän tuli niinkin läheltä kuin Kemistä. 
Tulospalvelussa meillä oli hyvä fiilis koko päivän, kiitos Wyffelle seurasta! Meillä lähti aina välillä mopo käsistä ja jutut oli sen mukasia kuten meidän seksivalistus hetki :) Tuomarikin oli onneks huumori miehiä niin juttu luisti loistavasti. 

Sunnuntaina oli kolme rataa edessä, alotettiin agiradalla ja se oli aika paljon suoraa juoksemista. Yllärinä oli aika sillä se oli 62s ja etenemä joku 2,8m/s :) Saatiin tästä nolla ajalla -20,30 ja sijoitus 11/44. Koira toimi hyvin joten sieltä se Leo taas löyty!

Toka rata oli kans agi ja tässä pääsin liian pitkälle suunnitelmaan nähden ja saatiin 15vp kun oletin enkä ohjannu kunnolla. 

Hyppärillä selvittiin kolmanneks viimeiselle  esteelle nollalla mutta sitten Leo tiukkas nenänsä väärään päähän putkee ja tulos hyl. 

Oon kyllä tyytyväinen koiraan se pelas taas normaaliin malliin. Joten eiköhän me laiteta ilmo Kirkkonummelle SM-kisoihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti