tiistai 25. helmikuuta 2014

Tulostaulu ei aina kerro totuutta

Sunnuntaina oltiin Tamskin agikisoissa Lempäälässä. Porukkaa riitti kun maksi3:ia oli 58-50 välissä ja me tietysti lähdettiin aika lopussa luokkaa. Tuomarina kaikilla radoilla oli Anders Virtanen.

Alotettiin hyppärillä ja me tehtiin hienoo virheetöntä rataa esteelle 7 asti ja seuraava oli u-putki jossa oli varsin tiukasti päät lähekkäin ja huomasin että pakitin kepeiltä liikaa ja avasin koiralle putken väärän pään ja sehän meni sinne ennenkö ehdin mitään tekeen. Tehtiin rata loppuun sillä virhe oli täysin mun :)

Sitten vuorossa pari agirataa jossa päästiin jo pidemmälle vaikka matkalla tuli yks rima mutta kepit oli nro 10 ja siitä oli veto takasinpäin hypylle ja Trip lipes mun kädestä ja hyppäs hypyn 11 :) Jatkettiin reenin kannalta maaliin asti.

Ennen vikaa rataa Lauri totes että ryssin esteelle 3 joka oli takaakierto ja se pirulainen  ennusti oikein sillä hätäilin takaakierron lähetyksen ja koira hyppäs hypyn väärinpäin,  onneks Lauri ei oo tulevana lauantaina kisoissa =)


Tänään käytiin hallilla illalla kimppareeneissä tokoilemassa. Me tehtiin Tripin kanssa oma setti ekana ja otettiin taas seuruuta z-merkeillä ja haettiin rentoutta hommaan. Nyt ei tarvinnu ottaa moneen kertaan alotusta uusiks kun koira alkaa oleen alussa eri mielentilassa kun aikaisemmin eli edistystä tapahtuu!

Hallilla kun oli muitakin niin ihmettelin että yks henkilö vaan paukkas koiransa kanssa kentälle eikä ees kysyny sopiiko mulle? Onneks meitä ei haittaa häiriö, se tekee vaan hyvää, mutta kun tän ihmisen koira huutaa varsin paljon eikä ihan oo hallussa niin olis kiva että kysyttäis ensin että onko ok että tulee samaan aikaan hallissa kentälle!

Jatkettiin omaa reeniä ja otettiin merkkien kanssa luoksetuloo pelkkänä läpijuoksuna ja tässäkin alkaa vauhti löytyyn eikä ennakoida.
Lopuks otin vielä ihan vaan kehään menoja niin että koira oikeesti seuraa kehään eikä edistä ja mee omaan tahtiinsa kehään. Hyvä mieli hyvästä reenistä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti