tiistai 11. helmikuuta 2014

Reeniä osa 2

Mettälenkin jälkeen tänään jälleen hallille. Sielä oli sopivasti muuta agieste levällään joten alotettiin a:n alastuloja tekemällä. Silmä pukkas pahasti kiinni ja alastulot oli hitaita, otettiin nousulle menoja minihypyn kautta. 

Tän jälkeen rakennettiin ruutu paikalleen ja targetti ruutuun. Lähetys ensin oikeelle mikä ei kokeessa onnistunu, a-este oli ensin liian lähellä merkkiä kun Trip haki vaan alastuloo aalle :) siirsin hiukan merkkiä ja tosi nättejä ruutuun menoja. Palkkailin suoraan maahanmenoista en tehny kokeenomaisesti. Otettiin myös vasemmalle lähetykselle ja hyvin pelas tämäkin. 

Sitten reilulta matkalta pelkkää merkkiä ja hyvä vauhti oli tänäänkin merkille. Korjailin vinoja merkin taakse jääntejä suoraks. 

Sitten seuraamista ja siinä Trip kierty mun ympärille jotenkin liian lähelle kun jalat tuli mun jalkojen sekaan. Tästä pientä huomauttelua sillä ei noin pidä tehdä. Ruutunauhan sidontanarusta tein panta-remmin jotta sain koiran taas paremmalle paikalle. Kivaa seuruuta kaiken kaikkiaan nyt vaan täytyy muistaa että en sitä liikaa huomauttele siellä Tripillä tuntuu kaikkiaan oleen sellanen herkkäkausi menossa. Lopuks otettiin pussia ja nyt oli koiralla parempi asento eli tuli matalana pussista mitä siltä haluttaisiinkiin. 
Sitten parilla hypyllä muutamaa ohjausta ensin viime viikon reeneistä hampaankoloon jäänyttä päällejuoksuun ohjausta. Olin paikallani ja hyppyytin koiraa mua päin ja hyvin rupes hakeen mun eteen pienellä ohjauksella. 
Sitten viskileikkausta ensin pallon kanssa ja hienoja toistoja ja sitten ilman palloo ja sekin oli hyvä. 
Vielä otin hypyn kautta saksalaisen ja siinä Trip ei heti tullu takaakierron jälkeen hyppyyn mutta muutaman toiston jälkeen homma alko sujuun niinku pitäiskin.  Hyvät reenit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti