perjantai 21. helmikuuta 2014

Toimintaa perjantaihin

Päivän mettälenkillä otettiin ensin ohjelmaan ampumista, Nooran kanssa ammuttiin koirille tiistaina ja tätä pitää jatkaa. Mentiin vähän sivummalle ja ensin pieni seuraaminen ja kun koira leikki lelulla niin laukaus. Vähän katteli että mistä tuli mutta ei mitään ihmeempää, toi pallon ja jatkettiin leikkiä ja Tripin leikkiessä toinen laukaus, taas katteli että mistä tuli mutta leikki ihan hyvin. Otin seuruuta vähän tän jälkeen ja täytyy sanoo että seuruu tuntu jopa paljon paremmalta ampumisten jälkeen, pitää ruveta ampuun tokokokeessakin koiralle ennen seuruuta :)Lenkin jälkeen oli suunnitelma mennä käymään mummulla mutta kun en saanu sitä puhelimella kiinni mentiin hallille. Ville lopetti just ratareeninsä eli hyvä ajotus. Ville näytti Klenin lapsenlapsen joka oli tullu Tanskasta ja parin viikon päästä pääsee omaan kotiin Ylöjärvellä. Hauska nuori parsoni poika jossa oli tosi vähän mustaa eli oli melkein kokonaan valkonen. 


En purkanu Villen radasta kun yhden esteen sillä agiesteet toimii hyvänä häiriönä tottikseen. Laitettiin taas z:n merkit paikalleen ja eikun seuraan. Nyt ei tarvinnu tehdä alussa kun pari kertaa lähtö uusiks eli makaaminen lähdössä on ainakin näin reeneissä melkein voitettu. Aivan mieletöntä seuraamista ja molemmat oltiin paljon rennompia joten osittain varmaan siinä vastaus onnistumiseen. En tehny jääviä ollenkaan vaan pelkkää seuruuta edestakaisin.  

Sitten laitoin ohjatun noudon ja kuvassa näkee kuinka haastavasti merkki oli, mutta kertaakaan ei koittanu mennä esteille vaan aina reippaasti merkille. Muutaman palkan jälkeen sai noutaa oikeen ja sitte taas merkkiä ja lopuks haasteellinen nouto vasemmalle hypyn taakse mutta pienen haparoinnin jälkeen sekin onnistu. 

Vielä pieni toisto z:lle ja nyt jäävien kanssa s-m-i ja kaikki meni nappiin eikä ennakoinu seuruuseen tuloo. 

Lopuks palkkana ensin pikkuputkee irtoomisena ja sitten pari hyppyä lähetyksenä ja lopuks putki-hyppy-hyppy kauko-ohjattuna ja hypyille välistäveto ja hyppykorkeus mini :) Kivaa rallattelua tokoreenin päätteeks. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti