tiistai 18. helmikuuta 2014

Seuruu reeniä

Eilen päivällä käytiin hallilla ja onneks se oli varsin tyhjä eli agiesteet oli vielä sunnuntain koulutuksen jäljiltä kasattuna reunoille. 

Laitoin merkit z:taa varten ja sitten vaadin pelkkää hyvää seuraamista merkeistä huolimatta. Välillä ei päästy askeltakaan eteenpäin ja välillä vähän enemmän. Seuruutin koiraa z:taa edestakaisin ja välillä palkka tuli kahdesta askeleesta ja välillä tehtiin pidempää pätkää. 

Istuminen kun tökki kokeessa tein sitä keskiosalla ja tökkihän se eilenkin. Koitin purkaa jumia myös niin että tien muualla istumista mutta tökki ja sitten tien jääviä juoksusta ja pikkuhiljaa alko jumi purkaantuun. Lopulta istuminen onnistu myös z:ssa, työvoitto. 

Kokeessa tökki myös ohjatun merkki eli oli tosi hidas niin sitä sitten myös ja alussa jumitti mutta kehun kautta saatiin hyvää merkkiä ja lopuks vasemman nouto. 
Lopuks vielä muutama suora luoksetulo ja reenit oli siinä. 

Tänään mentiin Nooran kanssa hallille joten tänään reenattiin kolme koiraa. 

Ensin meinasin että en tee ollenkaan tottista mutta muutin ajatuksen ja otin seuraamista jälleen. Vaikka hallissa oli vaan ruutu niin silti tuli jumia. En hyväksyny ollenkaan lähdössä makaamista ja sitä että lähdetään seuruuseen makaamisen kautta. Saatiin ihan hyviä pätkiä kun Noora kommentoi tekemistä. 
Sitten vielä yks ruutu oikeelle ja ensin muutama toisto merkille josta tosi hyvä lähtö ruutuun ja hienosti meni perälle ja nopee maahanmeno!

Toisella kierroksella ensin a:n alastuloja ja muutama a niin että lelu etupalkkana. Nyt alastulot on nopeita kun sielä on etupalkka eli välillä se käy ja väillä ei. 

Laitoin hyppy-okseri-putki ja okseri syötti keskelle putkee. Ohjasin koiraa molempiin putkenpäihin ja meni hienosti! Lopuks laitoin okserin 65cm korkeuteen eikä mitään ongelmaa, hieno ylitys. 
Sitten ohjauksena tehtiin taas wiskileikkausta ja saksalaista. 

Reenin lopuks mentiin mettään missä ensin yksitellen ammuttiin koirille. Trip on kuullu ampumista viimeks joskus pentuna, vaikka omistan starttarin :) Kelpiet oli kuuroja ampumiselle mutta Trip hiukan reagoi ensimmäiseen lainaukseen. Mutta ei mitenkään menny paniikkiin vaan noteeras että ampuja oli Noora. Nyt vaan lisää ampumista ja kunnolla. 

Lenkillä Trip ja Fani leikki paljon kaksistaan ja ihana kattella miten nätisti Trip leikkii pienemmän kaverin kanssa. Tässä kuva kaksikosta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti