lauantai 31. elokuuta 2013

Hyvä näyttelypäivä

Tänään suunnattiin Kauppiin sillä olin ilmottanu Tripin näyttelyyn. Etukäteen mua varoitettiin että tuomari on todella tiukka ja kohtelee koiria kovakouraisesti. Tuomari oli siis Irina Poletaeva, Suomi. Me oltiin ainoina nuortenluokassa ja muutama karvaisempi oli meitä ennen. Aattelin että se heittää meidät nopeesti kehästä ulos, mutta vielä mitä arvosteli koiran tosi tarkasti, kopeloi sen läpi kauttaaltaan ja arvosteli varsin pitkään. Hampaat tarkastettiin viimeseen poskihampaaseen asti, mutta mun mielestä käsitteli varsin nätisti koiria, toki Trip ei tykänny pallien kopeloinnista mutta anto sen tehdä kuitenkin. 

Arvostelu:

Good type. Exc bones. Still a bit high on legs. Correct head propotions, express could be more typical. Correct dentation. Enough pigmentation. Good neck, a bit roach topline. Holding tail too high on movement. Low part of chest could be better developed. Enough front angulations, well angulated behind. Movement could be more typical for the breed. 

Siinä tuli tekstiä koko rahalla eikä yhtään huono arvostelu. Tuloksena oli siis H, joten mahtavaa Tripin näyttelyt on nyt näytelty! Kiitos tuomarille! :)

Mun ei pitäny enää shoppailla Tripille pantoja mutta eihän tätä voinu jättää myyjälle:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti