sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kisa weekend

Meillä oli pelkkää agilityä sisältävä viikonloppu. Olisin kyllä halunnu poiketa PK-SM kisoissa mutta olin eilen niin väsyneenä kotona että ei tullu enää lähdettyä. 

Trip oli radoilla eilen ja kisat oli siis Lempäälässä. Harvemmin pääsee yhden päivän aikana kisaan kolmen eri tuomarin radoilla mutta tänään sellanen tapahtu. Eka rata oli Johanna Nybergin tuomaroima, tällä radalla oli sellanen todella tylsä juttu että maalin takana olleelle radalle ei saanut mennä joten koiraa ei päässy palkkaan kun tultiin maaliin. Todella typerä juttu kun kyseessä oli nuoret ykkösluokan koirat! Ketä se olis haitannut jos sielä tyhjällä radalla olis kävelly? 
Viimeistä aginollaa lähdettiin koittaan mutta tokana ollu keinu murensi suunnitelmat. En huomannu rataantutustumisessa paukauttaa sitä maahan vaikka yleensä niin teen ja keinussa olikin sellaset kumitutit että ne paukautti keinun heti takasin. En antanu Tripille alastulokäskyä ja kun keinu ponnas maasta takas koira hyppäs pois ja saatiin vitonen.
Tällä radalla tein ekaa kertaa takaaleikkauksen ja se onnistu täydellisesti, tuomari kehu että oli päivän paras takaaleikkaus :)
Tuloksena kaikkiaan 20vp tältä radalta. 

Seuraavana hyppäri siitähän meillä nolla jo on mutta ilmosin sen tähän jos oltais päästy kakkosiin. Tää rata oli Anne Viitasen käsialaa. Jos en olis väkisin vääntäny yhtä valssia niin oltais saatu nolla mutta nyt oli tyytyminen tulokseen 5. Aika oli 16,12 ja etenemä hyvä 4,92m/s, sijotus tais olla 4.

Viimenen rata oli Anne Saviojan tekemä ja siinä saatiin puhuttelu koiran potkimisesta, sillä yks mediohjaaja potkas rumasti koiraansa. Oltais kuulemma saatu kilpailukielto jos ois toistettu sama mutta kukaan ei kai onneks näin tehny. Meille tuli muurin palikka alas ja vähän tökki puomille meno kun ekalla radalla se oli liukas. Tulos oli 15 joten viimeisen metsästys jatkuu. 

Tänään oli vuorossa Leo ja ekana tuomarina oli Saviojan Anne. Radalla oli paljon vinoja hyppyjä ja osa roiski koiriaan radalla tosi tyhmästi ja tuli paljon rajuja törmäämisiä siivekkeisiin mistä ihan aiheellisesti Anne piti yleisen puhuttelun kesken radan. Me saatiin puomin ja A:n alastulovirheet joten tulos 10. 

Lauri kuvas meidänkin radat Sabinan puhelimeen joten tässä eka rata:


Toisella ja viimesellä radalla tuomarina Nyberg, ensin oli vuorossa hyppyrata. Musta se tuntu tosi huonolta mutta ei se videolla niin huono ole. Ite vedän koiran väärälle puolen keppejä... Tulos 15vp. 


Viimeisenä vielä yks agirata jossa päätin varmistella kontaktit että josko saatais yks nolla. Mutta menin sitten sössiin viimesen esteen ja tulos 5 ja nollat jäi odottaan jonnekkin tulevaan. 


Ilmotin koirat ens viikon lauantaille Takkujen kisoihin ja vielä pähkin sunnuntaita, ainakin Tripin ilmotan ehkä myös Leon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti