perjantai 16. elokuuta 2013

Jäjestystä

Ollaan kyllä kesän aikana ihan liian vähän käyty jäljestämässä, tarvii ryhdistäytyä tässä loppukauden aikana.

Tripille tein pisimmän jäljen mitä on vielä koskaan ajanu, samoin jätin sinne myös tyhjää väliin ja välillä laitoin vain joka toiseen askeleeseen namia. Myöskin tein sille ekaa kertaa 90 asteen kulman ja lopussa oli piilotettu purkki ja keppi.
Hiukan oli ensin höyryä koneessa kun pääsi jäljelle, mutta kyllä se siitä rauhottu ja teki varsin tarkkaa työtä. Tosta koirasta kyllä näkee millon on jäljellä ja millon ei. Hienosti teki töitä vaikka jälki oli vaikeempi ja pidempi kuin koskaan ennen. Kulmassa oli tosi tarkka eikä ajanu yhtään yli vaan otti sen varsin tarkasti. Lopussa merkkas kepin, jouduin kyllä käskyttään maahan, mutta huomaa että kun on tehty tunnaria niin osaa ilmasta oman =) Oli tosi hieno, nyt vaan pitää pidentää ja vaikeuttaa koko hommaa.

Leolle tein kans jäljen ja se meni vähän ylä- ja alamäkee. Kun päästin sen jäljelle pomppas sinne namien perässä kun joku vompatti, oli pakko palautella sitä ruotuun, sillä homma alko kaaoksella. Sitten kun rauhottu eikä enää ollu vaan ahneesti ruoka mielessä oli touhussa jotain järkeekin. Menee jäljellä aika lujaa ja joutuu pitään vastaan, mutta ei ota siitä häiriöö. Lopussa ilmas tänään kepin jo varsin mallikkaasti, johtukohan siitä että kepin alla oli pari namia, mutta painu ainakin maahan ihan itte =)

Kun vaihdoin kengät ja lähdettiin lenkille jäljestyksen päätteeks, niin Trip meni oma-alotteisesti Leon jäljelle ja ajo sen tosi hienosti itse alusta loppuun =) Näinhän nyt ei sais antaa tehdä, mutta toinen oli niin tohkeissaan ja kun ei ajanu nurinperin takajäljellä eikä mitään niin vahvistakoon jäljestämistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti