maanantai 26. elokuuta 2013

Tokoilua

Tänään mentiin Nooran kanssa tokoileen Kuukujan nurmikolle.

Tripille otin ensin ruudun, lähetys vasemmalle, tosi hieno merkki ja hieno lähtö ruutuun. Koira meni täysin keskelle ruutua ja ekalla maahan. Piti ottaa kokeenomaisesti loppuun mutta kun meni niin hienosti ruutuun niin palkkasin sen tästä. Sen jälkeen vielä uus ruutu ja jälleen yhtä hieno ja nyt loppuunasti. Hiukan oli peppu nytkähtäny seuruuseen käskytyksessä mutta ei noussu. Hieno tuleminen seuraamiseen ja nätti seuruu.

Toisena tunnaria, ensin oli nurmikko niin pitkää eräs siitä tuli enemmän esineruutu kun koira ei meinannu löytää kapuloita. Sitten hiukan hutilointia, maistoi yhtä väärää ja toi oman. Vaihdettiin lyhyemmälle nurmelle ja siinä ensin nosti oman mutta tiputti ja maisto väärää. Tästä annoin koiralle suullista palautetta ja kolmas olikin täydellinen! Palautus oli vähän hidas mutta en välitä sillä nyt oli oikee vire. 
Tän jälkeen iso palkka ja koira lepään. 

Toisella kierroksella tein suoraa luoksetuloa bh-tyyliin mutta niin että merkit oli paikallaan. Ensin vähän ennakointia ekalle merkille, mutta sain ennakoinnin rikottua ja tuli lujaa ja siististi suoraan eteen! Näitä pari ja sitten riitti. 

Sitten tein vaan kontaktia Niemisen Sarilta saadun "käpy vinkin" kautta. Hyvin toimii vaikka seuruu on nyt enemmän pk-tyylistä mutta työstetään niin hyvä tulee. 
Tähän lopetettiin ja se oli järkevää, sillä koiralle jäi varmasti nälkä tekemiseen ja se on hyvä. 

Noora reenas Fani pennun kanssa ja autoin Nooraa eteneen heidän reeneissä. Leo pääsi Fanin paikkamakuu kaveriks ja reenin jälkeen Leo leikitti pentua oikeen kunnolla. Fani on pitkästä aikaa sellanen pentu mistä Leo tykkää sillä viimeaikoina se ei oo jotenkaan jaksanu pentuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti