lauantai 24. elokuuta 2013

EVL:n korkkaus

Tänään meidän oman seuran kisoissa korkattiin evl tokossa joka oli mulle elämän ensimmäinen ja samoin Tripille. Tuomarina oli Mauri Pehkonen. Vähän mietitytti että kuinka käy kun ihan vieressä on agikisat ja vielä ykkösluokka. Paikallaoloissa viereisellä kentällä oli sopivasti radan rakennus joten oli ihan rauhallista. Kenttien väliin oli ajettu autoja joten suoraa näköyhteyttä ei ollu kun kentän toisessa päässä. 

Ensin oli jäävät liikkeet ja istuminen oli kuulemma hieman vino ja oli siirtänyt tassuja. Paikkamakuussa meidän vieressä oli varsin kovaääninen nainen ja kun se käskytti koiraansa maahan Trip valahti vähän alas mutta huomas että mä en antanu käskyä. Muuten oli hieno ja rauhallinen makuu. 
Seuraaminen oli tuomarin mukaan heiluvaa ja sielä oli pari vino perusasentoo. Z:ssa mä jostain syystä ensin lähdin toisessa käännöksessä väärään suuntaan, tein samat kun ihan eka ohjaaja :) Tästä seuruusta ei taaskaan tuomari tykänny ja maksamisessa ja seisomissa oli vähän vino. 
Luoksetulo ei ollu nopee ja maahanmenossa jäi kyynärät vähän ilmaan. 
Ruutu oli musta hieno paitsi että ruudussa jouduin antaan kaks maahanmenokäskyä, mutta tuomari ei tykänny tästäkään...
Ohjattu oli eka liike ja mua jännitti ihan hirveesti vaikka se on Tripin vahva liike ja ilmeisesti tästä syystä merkille meno oli megahidas, mutta siitä eteenpäin nopeeta hyvää Trippiä, tästä tuomari jopa tykkäs!
Metallinouto oli nopee ja ihan hyvä, tästäkin tuomari tykkäs oli sentään jotain mikä sille kelpas meidän tekemänä. 
Tunnarissa nosti heti oman mutta sitten jostain syystä pari piti vielä tarkistaa ja sitten tiputti vielä kapulan mun varpaille mutta nosti sen ite ylös. 
Kaukot oli muuten ok mutta maahanmenoihin tarvi tuplat, hmm..

Tässä vielä pisteet:

Istuminen 8
Paikkamakuu 9
Seuraaminen 6
Z-liike 7
Luoksetulo 5
Ruutu 7
Ohjattu 9
Metallinouto 9
Tunnari 0
Kaukot 5

Yhteensä 203 III-palkinto. 

Tuomarille oli tässä luokassa tosi tiukka arvostelu, ihan kuin oltais oltu isommissakin kisoissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti