torstai 6. joulukuuta 2012

Trip 1 vee!


Tasan vuosi sitten illalla vähän ennen puolta seittemää sain yhden parhaista tekstiviesteistä, sillä pieni Trip syntyi silloin ja sain ihanan tekstarin jossa luki "nyt syntyi poika, jolla on lippu missä lukee Satu". En meinannu millään uskoo, että oikeesti sain pennun siitä kennelistä ja siitä nartusta josta halusin! Mutta pakko se oli uskoo, että pieni koira on syntynyt ja se muuttaa meille!

Paljon on mahtunu tähän ekaan vuoteen, sillä alusta asti ollaan reenailtu kaikenlaista, kuten pentujen kanssa tehdään. Ekassa ulkopuolisen koulutuksessa käytiin kun Trip oli vähän alle 5kk ja sillon oltiin Korrin Riitan tokokoulutuksessa. Sain sillon kovasti kehuja, että olin kouluttanu pentuani jo varsin monipuolisesti siihen mennessä. Tuolloin halusin paljon apua kaukojen seisomiseen ja siihen tuli enemmän kuin hyviä neuvoja Riitalta.
Toinen ulkopuolinen tokokoulutus oli Jaanan reenit Woollandiassa ja Trip oli tuolloin vähän alle 7kk. Sielä tehtiin kaikenlaisia perusjuttuja ja oli varsin hauskaa, kun ennen koulutusta Jaana kyseli koirista ja kun oltiin tehty eka kierros Jaana kysy uudestaan, että minkä ikänen koira mulla olikaan. Oli varsin vakuuttunu koiran osaamisesta ja sekös lämmitti mun mieltä, sillä tän koiran kanssa olen osannu tehdä oikein asioita alusta asti!Paimennusta päästiin kokeileen heti kun Trip oli 3,5kk ja heti tuo paimen ymmärsi mitä pitää tehdä. Paimennusta ollaan päästy tekeen pentupäivillä ja kerran Mahnalassa. Liian vähän on tätä päästy tekeen, jotta voitais oikeesti kehittyä kunnolla tässä lajissa ja paimennus on kivaa, mutta en tiedä meidän läheltä paikkaa missä tätä pääsis oikeesti tekeen??

Agissa päästiin mukaan alueelliseen valmennukseen, itekseenhän ollaan reenattu alusta asti. Teron reeneissä on todella mukava olla ja ollaan kehitytty kovasti ja mäkin opin pikku hiljaa ohjaan tollasta mageeta ohjusta.

Tokossa on päästy paljon pidemmälle kuin koskaan olisin osannu ees ajatella, sillä ollaan jo kisattu sekä alo- että avoluokka ja molemmista kerralla 1-tulos eli Tripilä on oikeus kisata voittajassa jo alle vuoden vanhana!! Nyt reenataan rauhassa voittajaa ja evl:ää samalla ja voittajaan mennään keväämmällä eli talvi reenataan rauhassa.

En voi tarpeeks kiittää Marikaa ja Kimmoo tästä koirasta ja että luottivat muhun niin paljon että tämän mahtavan pennun mulle myivät! Joten jälleen ISO KIITOS MARIKA JA KIMMO!Saa nähdä mihin asti meidän rahkeet vielä riittääkään, sitä jäämme odotteleen =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti