sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kontakteja

Tänään lenkin jälkeen poikettiin hallilla ja sielä oli sopivasti A- ja puomi koottuna. Joten kiskoin keinun myös kehiin ja tänään tehtiin hyvän mielen nopee kontakti reeni molemmille.

Ensin otin Tripin ja tehtiin puomia, tein kuten Tero kerto viime reeneissä ja laitoin ylösmenon kehikon maahan ylösmenon viereen. Ekalla kertaa puomilla jostain syystä koira ajautu vinoon ja sai taistella tasasella ettei putoo, sillä takajalat putos alas...eipä oo tämmöstäkään koskaan tapahtunu. Muutamia toistoja ja rupes taas koira pysyyn hyvin puomilla.

Keinun tiputin alemmas kuin perjantaina, sillä perjantaina huomas että tuli pientä epäröintiä ja niin oli nytkin. Trip hyppäs muutaman kerran alas keinulta, sillä varmaan se perjantainen korkeempi keinu oli mielessä. Kannustuksella ja toistoilla päästiin tästäkin yli. Kierrätin sitä siivekkeiden ympäri ja siitä keinulla ja hyvin meni. 
A:lle otin sitä hypyn takaa ja tykkään kovasti siitä että saan olla ihan missä vaan ja koira menee hienosti alasmenolle ja pysyy sieltä kunnes vapautan sen. Joten Marian kurssilla saadut opit toimii enemmän kuin hienosti, onneks mentiin tälle kurssille muuten ei oltais kontakteissa näin hyviä!

Leon kanssa otin puomia vauhdilla ja muutama sössiminen tuli ylösmenolle ja kerran otti nätisti alastulon mutta ei pysähtyny. Keinua kun tein ensin samanlaisena kuin Tripille, Leo ihmetteli, että miten se näin matala on =) Sitten otettiin keinu - putki - puomi yhdistelmää. Keinua myös kierrättämällä siivekkeen takaa, keinu meillä toimii varsn hyvin, sitä ei sinäsä tarvi hinkkailla. 
A:ta otettiin myös hypyn takaa kuten Trippiäkin ja saatiin alastulot toimiin ihan hyvin, kunhan ne olis tämmösiä myös kisoissa...

Molemmilla otin lopuks metallinoutoo ja Trip hassusti kalisutteli kapulaa, en tiedä oliko siitä että sillä oli kova hiki vai mikä tän teki.. Leolla oli hyvä vauhti, meni laukalla ja toi ravilla ja tää on jo paljon sillä yleensä palautus noudoissa on ollu ihan syvältä. Hyvät reenit molemmille ja illalla vielä Tripin kanssa keppejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti