sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kisakausi 2012 pakettiin

Vuoden 2012 kisakausi on päättynyt jo joulukuun alussa, joten laitetaan kausi pakettiin.

Leon osalta tokokokeet ei menny kuten olin ajatellu. Ruutu jostain syystä tökkii kokeessa oikeen urakalla ja tän kanssa on tahkottu ja sitten kyllästyin asiaan.

Eka voittajan koe ei menny yhtään miten olin ajatellu, sillä Leo nollas ruudun ja paikallaolon. Se jostain syystä keksi ennen tätä koetta, että nousee ylös, kun tullaan piilosta ja tässä kokeessa se lähti käveleen kohti joten siitä kiva pyöree 0 pisteissä...Tuloksena oli että ei tulosta.

Toinen voittajan koe alko ruudulla ja kun olin ekana niin en tienny kuinka paljon tuomari sietää sinne menossa hinkkaamista. Sain Leon ruutuun kolmannella käskyllä ja ajattelin että okei käskyt käytetty ja tyhmä en laittanu sitä maahan vaan vapautin seisomisesta. Sitten kun kattelin kahden muun suoritusta niin vaikka ne hinkkas koiraansa ruutuun parhaillaan melkein kymmenellä käskyllä niin silti saivat jotain 8 ruudusta...meidän loppu olis ollu niin hieno että oltais varmasti saatu siitä ainakin 8. No tulipa opittua kovan kautta tääkin juttu, että aina laittaa koira maahan asti vaikka kuinka monta käskyä olis käytetty. Tästä kokeesta tuli 2. tulos eli jossitellen jos olisin tehny ruudun loppuun niin se olis ollu 1. tulos.
No nyt ollaan pidetty tokossa taukoo, sillä itellä ei oo ollu motivaatioo tehdä tottista Leon kanssa.

Agissa on onneks menny paremmin =) Meidän tavotteeks asetin, että saadaan vuoden aikana 20 nollaa ja hyvin meni sillä saatiin 21 nollaa! Eka tupla tehtiin heti piirinmestaruukissa heinäkuussa, sillä SM-kisojen jälkeen pidettiin kisatauko piirinmestiksiin asti. Yksilökisassa piirinmestiksissa oltiin lopulta sijalla 4. ja joukkueessa voitettiin KULTAA!
Meillä on tähän mennessä 3 tuplaa SM-kisoja ajatellen ja nollat saatiin kasaan syyskuun puolessa välissä, joten voidaan ihan vaan rennosti kisailla ennen ens vuoden SM-kisoja.
10 parhaan joukossa oltiin vuoden aikana 16 kertaa ja 3 parhaan joukossa oltiin 4 kertaa, joten ei me ihan tuurilla sinänsä seilailla vaikka aika usein saan kuulla, että mudilla ei pärjää ellei muut mokaa. Mutta kai me jotain osataan kun ollaan kuitenkin noin monta kertaa oltu kympin sakissa ja muutama kerta palkinnoilla. Ekassa kv-kisassa tuli hylky mutta toisessa kisassa oltiin sijalla 3.! Tästä on hyvä jatkaa!

Tripin kanssa onkin sitten tullu ihan vaan plussaa, sillä en nyt niin kauheesti sille vielä suunnitellu mitään kisoja. Mutta tokossa oli valmis kun kisaikä tuli täyteen ja heti seuraavana päivänä oli koe sopivasti lähellä niin mikäs siinä, ei kun nokka sinne. Koe oli aika kaoottinen, sillä ennen kokeen alkua yks tanskandoggi kävi tollerin päälle ja doggi suljettiin kokeesta. Paikkamakuussa oli 6 koiraa joista 4 lähti eli Trip ja tolleri jäi ainoina paikalleen. 

Tuomari moitti meidän edistävää seuraamista, mutta kun kuuli kokeen lopussa koiran iän, niin ei enää moittinu niin pahasti =) Pisteitä saatiin 170 ja näin ollen hei hei alo!

Sitten oltiin tottisreeneissä Somerolla jossain kohtaa lokakuussa ja juttelin Jaanan kanssa että olisko mahdollista päästä avoimeen joulukuussa.. no tätä kohti lähdettiin tekeen töitä kuinka ollakkaan oltiin ajamassa kohti Noormarkkua joulukuun alussa. 
Eipä tääkään koe menny ihan putkeen sillä muutama koirakko ennen meidän vuoroo valkkari kävi Tripin päälle...sain sen sortin kilarit, että omistaja varmaan kuuli korvissaan vielä kotonaankin mun räpätyksen! Meni hetki että sain koiran takasin hyvään mielentilaan ja unohtaan koko hyökkäyksen. Onneks onnistuin ja koe meni ihan hyvin. Trip nollas hypyn, sillä meni niin vinoon oikeelle ja mä tyhmä annoin sivulle käskyn enkä hyppy käskyä. No saatiin kasaan 170p ja näin ollen hei hei avo! Nokka kohti voittajaa.Ens vuodelle sitten Leon kanssa koitetaan saada tokosta se 1.tulos ja agissa tavotteena 25 nollaa, sertiä kohtaan en ees laita tavotetta sillä se on menny niin monta kertaa nenän edestä.
Tripin kanssa tavotteena tokossa saada siitä TVA ja näyttelystä vähintään H ja agissa toivottavasti päästään alotteleen kesäkuussa kun ikä tulee täyteen. Agissa toivottavasti päästäis jo ens vuoden aikana kolmosiin... Ja ens vuoden puolella käydään terveystutkimuksissa ja toivottavasti mulla on terve koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti