torstai 15. marraskuuta 2012

Reenausta ja reenausta

Ollaan melkein joka päivä reenattu kontaktin ylösmeno kehikkoo molempien koirien kanssa. Leohan on nyt neljä vuotiaana keksiny, että se voi roiskia puomin ylösmenoja ellen rytmitä niitä sille.. Ollaan reenattu useina päivinä sekä aamulla että iltasella ja kovin montaa virhettä ei oo kummallekkaan tullu. Keskenään kun ollaan reenattu niin namikippo on otettu heti käyttöön ja vaihdellu omaa paikkaa nähden koiraan ja kehikkoon. Kovastakin vaudista ollaan saatu hyviä toistoja.

Tänään vein kehikon ulos ja alkohan niitä virheitäkin tulla =) Muuten olisin ajatellu että koko homma on liian helppoo jos yhtään hassia ei tuu. Otin mukaan yhden hypyn, mutta Tripin kanssa ei otettu vielä riman kanssa mitään. Muutamia kertoja tehtiin niin että kierrätin takaakierron kautta kehikolle ja saatiin ihan onnistuneitakin toistoja. Näkee että sisällä oon liikaa ollu pakonsanelemana oikeella puolen, joten Trip vähän hämäänty kun olin vasemmalla.

Leon kanssa saatiin aikaseks paljon parempia toistoja, sillä se on jotenkin hokannu ainakin tuola ulkona ton kehikon paremmin, toki on kokeneempi koirakin, kun ikää on enemmän. Leon kanssa otettiin takaakiertoja riman kanssa eli ihan hypyn kanssa ja ihan hyviä toistoja saatiin, toki niitä mokiakin =)

Tripin kanssa tehtiin myös vähän tottista, hyppyä niin että namikippo oli edessä, jotta saisin sen irtoon suoraan ja pidemmälle hypystä. Muutaman kerran ihan jees, mutta kuitenkin koira hakee itteensä lähelle hyppyä, mutta onneks tää istu-hyppy on vaan avossa ja sitten päästään tekeen hyppynoutoa. Tuli hyviä hyppyjä.
Sisällä oon nyt sellasella "helistinremillä" hakenu parempaa paikkaa seuraamiseen ja nyt oli hyvä kokeilla ulkona ilman helistintä seuraamista ja hyvin oli sisäistäny ton paikan vaikka sitä on tehty vaan muutamaan kertaan. Saatiin hyviä jääviä aikaseks ja kaukot pidemmältä matkalta kuin avossa tehdään - jes!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti