perjantai 9. marraskuuta 2012

Perjantain reenit

Tänään päästiin Leon kanssa aksaileen sitten viime perjantain suolitukoksen. 
Hyvin meni reenit ja koira oli varsin pätevä. Ite vähän koitin toisinpaikoin säästellä askelia mikä sitten kostautu, miks teen tommosta reeneissä kun en kuitenkaan tee sitä kisoissa??
Löytyhän meille radasta sellanen yks ohjaus mitä tarvii alkaa reenaan yksittäin eli kun koira tulee putkesta ja se pitää saada hypyn taakse hyppyyn. Kävin ensin sielä hypyllä kääntämässä mutta Kati ehdotteli että jäisin sinne hypyn taakse ja sieltä työntämällä koira hypylle. No eihän toi meiltä menny kun Strömssöössä sillä ei olla tommosta reenattu, joten otetaan se listalle. 
Leo kuulemma vähän jäi A:n harjalta tiiraileen että missä on namit ja vähän oli himmaillu yhdellä kierroksella, mutta kun jäin taakse eli A:n puolenvälin taakse tuli Leo varsin reippaasti alas asti. Tää täytyy muistaa sellasessa reenissä missä esim lähdetään A:lta seuraavan takaakiertoon kuten tänään.

Aksan jälkeen Trip pääsi tekeen tottista ja Kati teki Sohvin kanssa jälleen samaan aikaan. Trippiä ei kyllä häiritte että onko hallissa joku muu tekemässä vai ei, se tekee vaan omaa reeniä.
Otettiin ensin seuraamista ja Trip koitti vähän edistää, mutta sain sen ruotuun, samaan aikaan Kati rakensi ruutua eikä sekään häirinny.
Luoksetulon stoppia tehtiin siivekkeen kierron kautta, ensin lähempää ja lopulta saatiin matkaa n. 15m eikä koira haukkunu kertaakaan kierrossa! Stopit alkaa oleen aikas mageita, sillä kykenee tekeen stopin jo avon koe-etäisyydellä.
Myös ruutua otettiin ja sielä oli Katin targetti ja sehän oli uutta Tripille että sielä oli täysin vieras targetti, mutta hyvin ymmärsi mitä sielä pitää tehdä =) Otettiin ensin lähempää ja sitten otettiin kokoajan matkaa lisää ja kerran sain ruudun onnistuun voittajan matkalta! On toi vaan etevä koira!!
Tänään jostain syystä hypyt vähän takkus, ei suostunu lähteen ekalla käskyllä, Kati teki kyllä samaan aikaan ruutua ja en tiedä kuunteliko Trip enemmän Sohvin pysäytyksiä vai mua. Ja sama tuli eteen kun Kati teki teki luoksetuloo niin tuntu että Trip ei lähteny hyppyyn kun kuuli Katin käskyt...tähän siis reeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti