tiistai 8. toukokuuta 2012

Toinen astutus

Ronda tuli tänään toista kertaa tapaamaan sulhastaansa Leoo. Ensin näytti siltä, että astutus ei enää onnistu, sillä Ronda ei ollu kiinnostunu yhtään niin paljon kuin sunnuntaina. Se vaan hyppi Auran syliin ja anto Leolle hammasta. Aura koitti vähän tukee Rondaa, mutta silti se vaan istu tai anto hammasta. Päätettiin, että annetaan olla ja otetaan Trip mukaan autosta ja lähdetään kävelylle. Välillä lenkin aikana Ronda oli sen näkönen, että suostuu ihan heti, mutta kun Leo koitti selkään se anto heti hammasta. Pariskunta sai rallittaa irti ja Trip oli remmissä.

Yhdessä kohtaa pariskunta otti etäisyyttä meistä kolmesta ja sitten olikin jo astuminen täydessä käynnissä. Joten saatiin sitten kuitenkin toinenkin astutus tähän juoksuun. Kuinka ollakkaan pariskunta päätti jälleen, kuten sunnuntainakin, hoitaa hommat keskellä polkua...Sunnuntaina kun onneks hommat oli hoidettu samalle polulle tuli sellanen 7 hengen maastopyörä porukka, onneks vasta sitten kun kaikki oli ohi.

Tänäänkin Ronda huusi korkeeta C:tä aivan kuten sitä olis tapettu ja Trip kun joutu todistaan pienenä tämmöstä irstailua, niin osallistu taustalaulajana Rondan kuoroon ja ulvo täyttä kurkkua kun Ronda huusi korkeeta C:tä. Eihän me voitu Auran kanssa kun nauraa aivan hillittömästi tälle tilanteelle. Sitten kun koirat oli nalkissa siinä polulla ja Ronda huutaa niin eiköhän sinne samalle polulle ollu tulossa pariskunta hoffinsa kanssa. Siinä sitten vaan selittelin, että täälä on vähän K-18 hommat käynnissä...Nainen vaan totes, että hän ihmetteli kun se hoffi oli koko matkan imuroinu maata, no ei varmaan enää ihmetelly kun näki mitä tapahtu keskellä polkua. Elämä voi olla siis tämmöstäkin keskellä lenkkipolkua =)

Tässä vielä kuva, miten keskellä polkua jälleen olimme, kuvan laatu ei ihan paras kun Trip tempo remmissä samalla =)


Jos Tripin elämässä tulevaisuudessa tulee jotain outoa käyttäytymistä, voidaan se selittää näillä traumaattisilla tapahtumilla lapsuudessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti