lauantai 19. toukokuuta 2012

Sekalaista menoo

Hetki vierähtäny kun viimeks on tullu kirjotettua tänne, jotenkin on ollu tuskasta aukasta konetta työpäivän jälkeen. Keskiviikkona kävin jälleen Tayissa tosta operoidusta peukalosta ja tällä kertaa lääkäri otti mut ihan asiallisesti vastaan ja muutenki käyttäyty kuten olis pitäny käyttäytyä aina... No sain piikin kortisonia peukaloon ja meinasin pyörtyä sinne...Onneks sänky oli lähellä niin taju pysy ja olo parani. Nyt jopa tuntuu että sormi ei ole kipee! Kunhan näin jatkuis.

Koirien kanssa ollaan reenailtu joka päivä jotain, reenit on sellasia n. 5min kestäviä joten mitään suurta hinkkausta ei olla harrastettu. Tripin takapään työskentely on varsin hyvää ja sen saa kääntyyn jo täyskäännökseen niin että se pysyy sisäpiirissä. Ollaan jumpattu joka päivä kaukoja, etenkin niitä seisomisia ja hyvin rupee pikkuhiljaa sekatekniikka oleen hallussa. Pienellä etäisyydellä voidaan tehdä jo istu-maahan vaihtoja. Ohjelmaan otettiin myös liikkestä seisominen ja sitä tehtiin ensin niin että peruutin, siitä käännyin sivuttain ja pienellä käsiavulla onnistuu jo seuraamisesta. Pätevä oppilas!

Leon kanssa pitäis hinkata enemmän tunnaria ja ruutua, jotta päästäis joksus kokeeseen. Ollaan viety kapulat mettään ja ne on ollu sielä nyt viikon joten kohta päästään tekeen tunnaria sinne. Seuraamisessa peruuttaminen on mahdottoman siisti ja suora. Tän kanssa oli jossain kohtaa ongelmia, mutta ei enää. Kaukot on kivat, niitäkin on hinkattu.

Tänään ennen agikisojan käytiin mettässä ja tässä muutama kuva
Trip kerrankin poseeraa

Leosta kans poseeraus

Suosta on kiva juoda2 kommenttia:

  1. Ompa Trip jo komea poika. Pikkulinnutkin lauloi eilen , että Trip on ihan putkihullu....Terveisiä TaiTailta ja muilta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan! Juu se on ihan "pikkusen" putkihullu...se on nyt vähän karanteenissa putkista =) Eilenkin otin sen tekeen pikkusen vaan A:n ja puomin kontaktia, että saadaan jotain järkee hommiin eikä vaan päätöntä putkissa juoksemista. Koitetaan kehittää hallintaa =)

    VastaaPoista