tiistai 29. toukokuuta 2012

Iltalenkillä tunnaria

Tänään otettiin iltalenkin alkuun tunnaria mettässä olevilla kapuloilla.
Tänään suoritusvuorossa oli ensin Trip. Piilotin sille pari kertaa tunnarin aikas pitkälle ja vaikeisiin paikkoihin eli peitin sen sammaleella melkein kokonaan, tunnarista näky vaan yks pääty kun tuuppasin sen sammaleen alle. Mutta eipä tota pientä koiraa hämätä tämmösillä tempuilla, hienosti löysi oman ja jakso tehdä nenätöitä kunnolla.
Sitten laitoin tunnarin hajuttomien taakse, mutta eipä silläkään hämätty, sillä Trip etti hienosti nenää käyttäen ja totes että hajuttomista se ei mikään ole ja hienosti löysi oman. Sitten en voinu välttää kiusausta koittaa, että mitä tekee jos laitan oman sinne hajuttomien sekaan. Ensin oli vähän ihmeissään, kun oma ei ollukkaan hajuttomien ulkopuolella, mutta tarkasti teki töitä ja hitto vieköön - se löysi oman!! Aivan uskomatonta!! Nyt vaan jäitä mun hattuun ja tämmösiä ei tehdä kuin hyvin harvoin.

Sitten oli Leon vuoro. Eka haku meni vähän persiilleen, sillä se toi oman ja yhden hajuttoman yhdellä kerralla eli suussa oli kaks tunnaria. Huomautin koiraa ja otettiin uudestaan. Nyt toi oman, mutta puri kapulaa aikas rajusti, tästä oli pakko huomauttaa ja siitä sitten koira näytti vähän ottavan itteensä. Tein muutaman pitoharjotuksen niin että pidin namia esillä, mutta Leon piti pitää tunnaria sitä purematta. Kolme toistoo tein ja homma rupes toimiin. Tein vielä yhden haun ja muuten teki sen siististi, mutta jätti sitten tunnarin kanssa perusasennon mun eteen. Joten otti sen verran nokkiinsa että palautus kärsi. Nyt tarvii taas nostaa koiran kierroksia ja laukasta tää patti sillä koe on tulossa, mutta onneks siihen on aikaa.

Jotta kaikki ei tänään olis menny niin hienosti Tripin kanssa niin mettässä lenkillä se syöksy Leon kanssa polun viereen ja Leo tuli käskemällä sieltä pois. Mutta pieni Trip jäi sinne ja huomasin että se syö jotain ja arvasin mitä sielä on... joku lenkkeilijä oli tehny ripulipaskat polun viereen ja sitä sitten Trip maisteli...Sai sitten aika railakkaasti kyytiä tästä tempusta ja loppulenkin oli erittäin nöyrä Trip.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti