lauantai 19. toukokuuta 2012

Agikisat

Mettälenkillä ennenkö lähdettiin jäähallille agikisoihin Leo päätti kieriä jossain tosi pahan hajusessa paikassa mettässä, joten joduin peseen sen shampoolla ennen lähtöö... No ainakin oli puhdas koira kisoissa. Ehkä tällä painimisella saa ittensä sontaan


Kisat oli varsin kivat, sillä ilma oli aurinkoinen yhtä pientä saderopausta kun ei lasketa. Nää kisat on meidän ekat ulkokisat tällä kaudella. Tuomareita oli ulkomailtakin sillä nää on Takkujen 10v juhlakisat.
A-radalla (agi) tuomarina oli Gabi Steppan Itävallasta, rata näytti ensin tosi ahtaalta, mutta sitten kun sinne pääsi käveleen ja tekeen sen koiran kanssa niin se oli varsin kiva rata. Meillä vaan nolla kaatu mun kiireeseen A:n jälkeisellä hypyllä sillä lähdin siitä karkuun liian aikasin ja sain koiralle kiellon. Tän korjauksesta aika lipsahti myös hiukan yli.
B-radalla (agi) tuomarina oli Lena Dyrsmeds Ruotsista, tääkin rata näytti varsin ahtaalta ja kuten ekalla ei tälläkään radalla kovin monella nollalla juhlittu. Radan jälkeen en ollu varma saatiinko A:n alastulosta 5vp vai ei ja yks kaveri sano että saatiin, joten siinä sitten manailin meidän vitosten keruita. Sitten kun tulokset tuli menin kattoon monensiako oltiin ja meinas pieni paniikki tulla kun en löytäny meitä tuloksista. Etin siis vaan vitosista alaspäin, sitten aloin kattoon alusta asti ja mehän oltiin saatu 0vp ja sijoitus 3/55!! *happy* Serti meni vaan hitsi vieköön kakkoselle, joten taas jäätiin ilman sitä ekaa... Mutta oltiin sentään palkinnoilla.
C-radalla (hyppy) tuomarina oli Anne Viitanen ja se vasta villiltä radalta näytti ensin. Ja kun katteli muita maksikoiria niin tuntu että siitä ei voi selvitä hengissä. Rataan tutustuminen ja kisaaminen käytiin kahdessa erässä ja me oltiin siinä viimesessä. Kun rataa pääsi käveleen ei se niin mahdoton ollukkaan. Me sössittiin vinoon avokulmaan kepeille meno ja saatiin siitä 5vp ja tän korjauksesta yllättäen vähän yliaikaa. 

Kaiken kaikkiaan kisoista jäi hyvä mieli, joten huomenna hyvällä fiiliksellä uudestaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti