lauantai 26. toukokuuta 2012

Aamutuimaan tunnaria

Meillä on tossa lähimettässä 9 kpl tunnarikapuloita ollu "maatumassa" pari viikkoo. Tänään aattelin että aamulenkin yhteydessä testataan meidän tunnareita, joten lenkille mukaan molemmille omat tunnarit.

Ensin tekeen pääsi Leo ja Tripin laitoin remmillä ekaa kertaa puuhun kiinni, että saa tehdä Leon kanssa rauhassa. Samalla hyvää reenitä BH-kokeen kaupunkiosuutta varten =)

Leolle ensin laitoin meistä katottuna kapuloiden takaosaan Leon oman ja teki nätisti töitä ja etsi omaa ja heti löyty oma. Toisella kertaa laitoin sen hiukan "tiukemmin" muiden kapuloiden väliin keskemmälle, mutta eipä huijaus onnistunu vaan nosti nätisti sieltä oman. Viimeisen laitoin eteen ja taas kahden väliin, mutta en voinu huijata taaskaan, kun se heti nappas oman. Se mihin Leon kanssa pitää puuttua on pieni pureminen palautuksessa, muuten ei moitittavaa.

Sitten koirien vaihto ja Leo kiinni ja Trip töihin.
Ensin piilotin kapulan sammaleen alle n. parin metrin päähän, Trip muuten hienosti odottaa kun käyn piilottaan sen oman. Annan molemmille hyvin rauhallisen "oma" käskyn jotta tunnarista ei tulis mitään räjäytystä. Hienosti Trip käyttää nenää ja etsii kapulaa ja varsin näppärästi löyty kiven takaa sammaleen alta. Pyydän sen luokse mahdollisimman nopeesti kapulan kanssa ja se saa sen pudottaa ja saa sitten namin.
Toinen oli piilotus vähän eri kohtaan, mutta eipä tätäkään huijata vaan sieltähän se löyty. Kolmannen vein kauemmas ja huomasin, että oon jättäny nyt vähän liian lähelle näitä, sillä ei ensin edenny riittävän pitkälle vaan kävi tarkistaan kaks ekaa piilloo, mutta jatko sitkeesti nenän käyttöö ja löysi oman ihan ilman apuja!

Aina kun tarvii vähän koittaa jotain vaikeempaa niin sitten vein Tripin oman meidän "maatuvien" kapuloiden vasemmalle puolelle, reilusti irti niistä, ajattelin että kokeillaan sekottaako. No empä voinu pientä koiraa huijata vaan toi hienosti oman! VAU! Sitten otin vielä yhden vaikeemman ja vein oman "maatuvien" taakse reilusti irti ja päästin koiran ja se kävi tarkistaan "maatuvia" ja vähän koitti kahta, mutta huomas että ne ei oo omia ja jatko nenä työskentelyä ja löysi oman!!! Nyt vaan jäitä hattuun tän kanssa ja jatketaan oman piilottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti