sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Agilitykisat Jyväskylä

Oltiin eilen eli 24.3. Leon kanssa kisaamassa Jyväskylässä agia, tuomarina oli Minna Jokisaari.

Eka rata oli agilityrata ja se kosahti esteelle numero 6, siinä oli putki puomin ylösnousun vieressä ja sinne putkeen piti mennä, mutta eipä menty vaan sinne puomille. Korjasin koiraa niin silti meni varmaan neljä kertaa puomille ja kun kädellä käänsin sen päätä sinne putkeen niin ei meinannu silti sinne mennä, mutta lopulta sen sinne sain. Alku- ja loppurata oli kyllä tosi nättiä ja siistiä joten tästä tuli hyvä hylly.

Toka rata oli hyppäri ja siitä saatiinkin 0vp ja sijoitus 11/37. Kepeillä koira meinas mennä nurin, kun kuulemma alko kääntyyn kepeiltä katottuna vasemmalla olevaa putkee minne mentiin ja toinen takapolvi meinas jäädä keppiin kiinni, tästä selvittiin onneks hengissä =) Pari takaakiertoa olisin voinu ohjata toisella tavalla niin oltais saatu muutama sekunti pois ajasta, mutta empä taas ajatellu tarpeeks oman koirani hyppylinjoja.

Viimesenä agirata ja tääkin kaatu esteelle numero 6 joka oli A:n sivussa oleva putki jonne piti mennä A:n ylösmenon ohi, no voi arvata että koira meni vähän ns. väkisin sinne A:lle vaikka olin siinä edessä... Loppurata oli taas tosi hyvä ja siinä kun tultiin A:lle niin että putki oli tyrkkynä niin ei pelkoo että olis sielä vaan meni A:lle kuten piti. Ehkä liikaa reenattu että mennään kontaktille eikä putkeen, kun se putki oli muka vaikee hahmottaa.
Radat oli varsin kivoja ja sujuvia.
Trip oli tosi kiltti ja hyvin käyttäytyvä turisti ja hyvin intensiivisesti seuras muutaman radan, kun ratahenkilökunta meinas olla sen tiellä niin hyvin poika osas liikkua, jotta näki kaiken. Aidan raosta meinas jopa rynnistää radalle, joten ehkä se on syttyny myös tähän lajiin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti