sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Agilitykisat Lempäälässä osa 2

Tänään ei sitten mennytkään yhtä hyvin kuin eilen. Ekalla radalla tuomarina Marjo Heino ja tuloksena hyl. Leo kävi tosi kovilla kierroksilla ennen radalle menoo, mutta mikä on parannusta entiseen on se, että se kuuntelee silti vaikka käy kuumana. Päästiin puhtaalla radalla melkein loppuun asti, Leo yllätti 5. viimesellä esteellä joka oli rengas sillä lähti sen jälkeen kuin nappi pöksyistä ja mä jäin katteleen takaa kun koirani irtos ekaa kertaa kisoissa tohon tyyliin...Sain ohjattua 4. viimesen hypyn kauko-ohjauksella takaa ja selvittiin seuraavalle joka sekin puhtaasti, mutta kun olin niiin myöhässä niin meni pitkäks toi hyppy ja 2. viimeisenä olleelle pituudelle se ei vaan enää taipunu vaan oli jo maalihypyn yli ennenkö ehdin sanoon mitään =) Rata oli kyllä tähän hässäkkään asti varsin hyvä ja koira kuulolla vaikeissa paikoissa, kuten kun keppien jälkeen oli tyrkyllä putki jonne ei menty.

Toisella radalla tuomarina Henri Luomala ja tästä tuloksena 5vp. Yhdellä hypyllä lähdin liikkuun vasemmalle liian aikasin ja Leo ei meinannu ottaa hyppyä mutta sain sen paikaltaan hyppään sen, joten tästä ei saatu virhettä, mutta sitten tein sen mokan mitä muutama muukin, että seuraavan hypyn takaakierrolle otin liian ahtaasti ja rima alas ja tästä vitonen.

Se mihin oon todella tyytyväinen, että meillä oli jokin aika sitten takaakiertojen kanssa ongelmaa, niin ne menee nykyään varsin hyvin ja voin luottaa, että pienemmälläkin ohjauksella koira ottaa sen varsin nätisti. Aina täytyy löytää jotain hyvää =)

Trip jälleen turistina, tottakai! Pieni oli niin into pinkeenä hallissa, että ei ees kerinny kattoon kaikkia niitä ihmisiä jotka olis halunnu palleroida pentua. Tänään nähtiin taas se sama narttu bc:n pentu ja myös eilinen leikkikaveri sheltin pentu. Pieni sheltti vaan joutu Tripin rakkauden kohteeks, sillä Trip olis halunnu kovasti tehdä lapsia pienen sheltin kanssa...nyt sillä on siis eka tyttöystävä ;) Reipas pentunen jälleen liikenteessä.
Eilen kisojen jälkeen Trip oli aivan yliväsyny eikä malttanu nukkua vaan kiusas Leoo kotona ja kohelsi kokoajan vaikka näki että toinen on aivan puhki. Iltalenkin jälkeen se sitten nukahti kuin tukki. Tänään onneks tilanne oli jo toinen ja pysty pistään nukkuun jonkin ajan päästä kun tultiin kotiin. Oppia tuli siis tästäkin viikonlopusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti