maanantai 5. maaliskuuta 2012

Tunnaria ja vähän agia

Tänään päivällä tein pitkästä aikaa Leon kanssa tunnaria ja alottelin sitä samalla myös Tripin kanssa.
Tripille tein ensin niin, että "hajustin" tunnarin ja pidin sitä kädessä ja naksuttelin sille kun koski siihen. Sitten naksuttelin sille kun haisto ja otti sen suuhun. Tän jälkeen Trip meni häkkiin ja tunnaria Leon kanssa.

Leon tunnarin edellisestä kerrasta on menny liian kauan aikaa. Mulle oli viis tunnaria sekasin ja oma sinne väliin sekavassa systeemissä. Ekalla lähetyksellä ihmetteli, että mitä ollaan tekemässä, mutta lähti tokalla käskyllä. Haisteli rauhallisesti ja toi oman. Kolme kertaa tein sekavasti olevilla kapuilla ja aina toi oman. Sitten laitoin tunnarit noin riviin ja Leo haisteli rivin rauhallisesti ja toi oman! Hyvä että homma pysyy näin hallussa vaikka ollu vähän taukoo.

Sitten Trip häkistä, missä kyllä osotti mieltään, kun ei päässy hommiin =) Ja heittelin sille tunnaria ja käskytin samalla "oma" kun päästin sen hakeen omaa. Hienosti toi oman ja palautti sen mulle asti vaikka naksutin heti kun sen nosti. Mun tykönä tunnari vaihdettiin namiin.

Illalla kun olin kouluttamassa niin samalla kun porukka tutustu rataan leikin Tripin kanssa eilen ostetulla uudella pallolla. Tehtiin suoraa putkee ja se jo hakee ite putkee! Sitten laitettiin rima maahan yhdestä hypystä ja tehtiin eteenpäin "hyppyä" ja käännöstä siivekkeen ympäri takasin. Otettiin myös takaakiertoja sekä namilla että pallolla. Tehtiin myös U-putkee ekaa kertaa eikä moinen kiemura Trippiä hämänny, hienosti meni putki. Vielä otin pari toistoa niin että ensin takaakierto ja siitä u-putkeen ja hyvin meni. Hieno pentunen taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti