torstai 22. maaliskuuta 2012

Agiliitoa

Eilen oli jälleen Leon reenipäivä. Kouluttajamme Tero oli saanu jonkin ilkeen pöpön ja oli kipeenä, päätin silti mennä hallille jotain reenaan sillä meillä on lauantaina kisat Jyväskylässä. Oltiin meidän ryhmästä ainoina paikalla ja päästiin reenaan Wyffen porukan kanssa, hienoo!
Ekalla radalla oltiin molemmat skarppeina ja saatiin aikaseks varsin siistiä ja ehjää rataa. Sitten olikin meikäläisen jumppaa eli välistävetoa niin että liikun oikeesti oikeeseen suuntaan lähellä seuraavaa estettä enkä ala tekeen lenkkiä edellistä estettä kohti. Näppärästihän toi koira toimii, kun vaan meikäläinen osaa sitä oikein ohjata. Tarvii muistaa lauantaina Wyffen ohjeet.
Toisella radalla olin ite vähän liian "joojoo" fiilarilla enkä helpossa paikassa ohjannu kunnolla, tyhmä minä. Tällä radalla sain uutta näkökulmaa kun ykkönen ja kakkonen on rinnakkain ja kolmoselle pitää viedä takaakiertoon, ekalla kertaa jätin koiran vinosti ykköselle ja sieltä kääntö kakkoselle. Ongelma tässä oli se että koira hyppäs väärälle puolen kolmosen eteen ja jouduin sieltä plokkaan sen eteen ja koiran vauhti hyyty takaakiertoon. Mutta kun koiran jätti suoraan vasten ykköstä ja se teki vähän isomman lenkin ennen kakkosta linja takaakiertoon oli täydellinen ja vauhti säily! Tän kun muistais =)

Toinen kenttä oli tyhjä joten Trip pääsi myös touhuileen. Ekalla pienellä pätkällä meillä oli joku viisi estettä ja vaikka samalla kentällä toisessa päässä kaveri teki belggarillaan noutoja ei pienen miehen keskittyminen herpaantunu vaan teki mun kanssa töitä! Ehdittiin tekeen muutama valssi ja takaakierto. Viimeks kun aloin ottaan koiran alotukseen istuun ja etäisyyttä siihen niin nyt ei tarvinnu pahemmin korjailla vaan koira odotti lähdössä nätisti!
Tokalla rundilla oli noi samat hypyt käytössä ja tehtiin erilaisia kiertoja, valsseja, välistävetoja sekä irtoomisia. Trip on haska, että kun se ei oo ihan täysin varma mitä siltä haluan se käyttää ääntä. Mutta kun tehtiin pelkkään u-putkeen lähetyksiä se on ihan hiljaa kun tietää tarkasti mitä siltä haluan. Lähettelin sitä putkeen molemmilta puolilta ja välillä vähän odottaminen petti ja se karkaili putkeen miten halus =) Mutta sain kuitenkin onnistuun putkeen lähetyksiä eri etäisyyksiltä ja lopulta oli joku 5-6 metriä etäisyyttä ja hienosti irtos =)
Hyvät reenit molemmilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti