tiistai 13. maaliskuuta 2012

Agireeniä

Eilen olin kouluttamassa ja ennen koulutettavien reenejä oli vähän tyhjää aikaa joten otin Tripin kentälle ja otettiin kolmee hyppyä. Ensimmäistä kertaa aloin vaatiin koiran jäädä istumaan ensimmäisen esteen taakse. Siinä kyllä tarvittiin toistoja, että pieni ymmärsi mitä siltä halusin, mutta hyvin rupes meneen perille odottaminen. Tehtiin erilaisia kuvioita kolmella hypyllä sisältäen takaakiertoja ja lähelle tulemista vaikka on este edessä. Samalla kun ryhmä tutustu rataan tehtiin kahta putkee ensin erikseen ja sitten peräkkäin. Kun tullaan putkesta toiseen niin tarvii olla tarkka ohjauksesta sillä Tripistä on niin hauskaa juosta lujaa että putken suu meinaa välillä hukkua.
Kun ryhmä oli reenannu oli vielä reeniaikaa jäljellä joten Trip pääsi toistamiseen kentälle. Kentällä oli linjassa neljä hyppyä ja sitten sopivasti vielä putki siinä lähellä. Tehtiin näillä hypyillä välistävetoja, takaakiertoja ja lähetyksiä putkeen. Kovasti meinas olla vaikee ohittaa mun takana oleva putken suu ja tulla vasempaan käteen, koitti monta kertaa karata selän takaa väärään päähän eli putket vetää pientä miestä =) Erilaisiin ohjauksiin tulee vaikka ei ole niitä paljoo tehnytkään. Ja hienosti eilen onnistu lähettää sitä aikas kaukaa hypylle eli irtoominen alkaa onnistuun varsin hyvin. 
Trip tulee tosi tempperamenttisesti leluun kiinni ja repii tosi hyvin, onnistu jopa tikkaamaan mua peukaloon kun tuli leluun kiinni =) Hienosti on taistelua tossa pakkauksessa. Tästä hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti