sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Pentupäivä Somerolla

Tänään oli todella mahtava keli Somerolla aurinko paisto aamusesta pilvettömältä taivaalta ja sielä kokoontu kuusi pientä bortsua sekä äiti Taimi ja iskä Roy. Oli pentusten ensimmäinen pentupäivä eli luvassa oli paimennusta ja seurustelua.
Trip pääsi ensimmäistä kertaa lampaille ja hienosti heti ekalla kierroksella kiinnostu lampaista ja olikin varsin innokas. Toisen kierroksen jälkeen se jäi jopa tarkkaileen lampaita aidan lomasta ja olis halunnu päästä sinne heti uudestaan. Itelle koko paimentaminen on ihan uutta, joten olen vähän tumpelo, mutta onneks Marika jaksaa opastaa. Jotenkin tuntuu hassulta että agissa takaperin juokseminen on helpompaa kuin lampaiden edessä takaperin käveleminen...
Oli kiva nähdä kaikki sisarukset nyt vähän isompina. Oli hauska kattoo veljeksiä Köpiä ja Trippiä jotka oli saman kokoset ja kropaltaankin samanlaiset ja nämähän oli ne kaksi poikaa joiden välillä mietin, että kumpi muuttaa meille.

Pari Marikan ottamaa kuvaa tältä päivältä
2 kommenttia:

  1. Hurjaa menolla pennuilla olikin.Jatketaan seuraavalla pentupäivällä.

    VastaaPoista
  2. Varmasti jatketaan hurjaa menoo, kun pentuset on sitten taas jo vähän isompia ja menoo vielä enemmän jos mahdollista.

    VastaaPoista