sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Tottista Teivossa

Merjan kanssa sovittiin jälleen tottisreenit Teivoon aamupäivästä.
Alotettiin tunnarilla ja Trip ensin otti oman mutta vaihto väärään. Otettiin uusiks ja nyt toi oman mutta tiputti sen mun jalkoihin, ihme veto. Vielä kolmas ja se meni nätisti. Sitten siirryttiin ruutuun ja tehtiin evl- ruutu, ensin otin merkiltä lähetys vasemmalle mikä on ollu hankala jostain syystä. Merkki piti ottaa kerran uusiks mutta nyt ei ollu ongelmaa ruutuun lähdössä, hieno maahanmeno ja kun otin seuraamiseen niin tuli nopeesti mutta suoraan nätisti oikeelle paikalle! Meidän ruutu oli vähän vaikee kun oli keltanen nauha ja merkit ja ruutu sulalla asfaltilla ja aurinko paisto takaa, haastetta koirille. Tehtiin vielä toinen vasemmalle ja tässä ei huomautettavaa. Sitten vielä yks oikeelle lähetettynä ja ei huomautettavaa, seuraamiseen tulemiset oli hienoja.

Sitten meidän ongelma eli istuminen, en tiedä mikä tässä nyt tökkii sillä tänäänkin koira jo ekalla tavulla painuu maahan. Tätä sitten hinkattiin niin että saatiin se toimiin.

Tokalla kierroksella muutama luoksetulo ja pieni koira ihan vähän ennakoi stoppeja :) toinen otettiin läpijuoksuna ja sen jälkeen vielä yks stoppien kanssa.

Tehtiin ohjattu niin että Merja vei kapulat ja ekassa meni merkille vinoon kohti vasenta kapulaa joten lähetin sen oikeelle, hieno siisti nosto ja palautus. Sitten merkiltä vasemmalle ja hieno kierto kapulan taakse ja nätti nosto. Palautuksessa tulee ajoittain pientä sylkemistä joten tähän tarvii nyt puuttua ja jostain syystä sivulle tulo on hieman vino. Kaikkiaan kivat reenit ja ollaan hyvällä matkalla kohti evlää.

Leo pääsi tekeen muutaman ruudun ja tulihan sitä jumitusta taas esiin. No jos jossain kohtaa sen sais siihen kuntoon että kävis kokeessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti