tiistai 12. maaliskuuta 2013

Läpivalaisussa

Eilen iltapäivällä suunnaattin auton nokka kohti Helsinkiä, sillä meillä oli Mevetissä Katjan järkkäämä joukkokuvaus Taimin ja Astran pennuille. Lähdettiin ajoissa liikenteeseen, sillä Mevet on muuttanut siitä paikasta missä oon sielä viimeks käyny ja eiliselle ennustettiin lumisadetta ja sen tietää mitä Hesan liikenteelle tapahtuu kun sataa lunta... Onneks lumisadetta ei tullu vaan matkalla oli todella hieno auringonpaiste. Pikkusen pisti naurattaan Keimolanportilla, sillä Hesaan mennessä bensa makso 1,619 mutta kun ajoit toiseen suuntaan eli Tamperetta kohti bensa makso 1,699! Eli näemmä on pieni ero että ajatko kehien sisälle vai ulos... =) Löydettiin heti perille, kiitos Garmin, ja paikalla olikin jo melkein koko porukka.

Trip poikkes ensin puntarilla ja lukemaks tuli 21,6kg, sutjakka nuori mies. Sitten ilmottauduttiin ja sain silmätippa pullon ja siitä pari tippaa silmiin ja sitten odoteltiin tommonen vartti. Silmät oli täysin terveet kuten ne oli pentunakin. Trip sai kovasti kehuja varsin kiiltävästä turkista =) Sitten pöydällä laitettiin nukutusaine suoraan suoneen ja koira ehti kävellä noin kolme metriä kun uni tuli =) Tää tapa nukuttaa on musta koiraa ajatellen kiva, sillä se nukahtaa nopeesti eikä ehdi voimaan huonosti.

Tripiltä kuvattiin lonkat, olat, kyynärät ja ristiselkä/lanneranka. Lonkat lähti Kennelliittoon A:na, kyynrät 0/0, olat oli priimat ja samoin oli ristiselkä/lanneranka priima! JES! Nyt voi huoletta harrastaa pienen tykin kanssa, kun tietää että se on terve, lopullisia tuloksiahan odotetaan Kennelliitosta.

Tänään mettälenkin jälkeen poikettiin hallilla ja Tripin ohjelmaan kuulu eteenmeno reeniä ja jarrutus reeniä, sekä keppejä eri kulmista. Ekaa kertaa otin sen kepeille merkkaamalla ekaa väliä keppien takaa, tää oli vähän outoo, mutta onnistu.

Leolla oli kans eteenmenoo ja keppejä ja tehtiin perjantaina opittua uutta ohjausta "nostoa". Leon kanssa vaan koitan pitää hauskaa ja leikkiä sen kanssa hyvällä sykkeellä.

Tripin kanssa vielä tehtiin ohjattua, ekaa kertaa kaikilla kolmella kapulalla, mutta ei se hämääntyny ollenkaan keskikapulasta vaan yhtä pummia lukuunottamatta haki aina oikeen kapulan. Sitten ihan perusseuraamista jossa paino oikeessa paikassa ja sen vahvistamisessa ja oikeessa käännöksessä. Ja jäävistä istumista mikä on nyt ollu muka ongelma. Hyvät reenit molempien kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti