lauantai 6. huhtikuuta 2013

Alueellinen valmennus

Tänään mulla oli Tripin kanssa alueellisen reenit ja tänään oltiin meidän hallilla. Ensin rakennettiin rata ja käytiin se läpi, rata oli 21 estettä.

Sitten Tero otti rääkkäysvaihteen esiin eli haettiin koirat ja hölkättiin hallissa 5 min ja sitte koirat sivuun. Jätin Tripin paikkamakuuseen hallin seinustalle hyvä reeni ajatellen bh-koetta.
Sitten me tehtiin polvennosto juoksua neljä vetoo ja palauteltiin kävellen lähtöön. Sen jälkeen seuras pakarajuoksua sama määrä vetoja.
Ja sitten kiihdytysvetoja niin että maalissa on käytössä 75% nopeudesta ja näitä kans neljä.

Hienosti Trip pysy paikallaan vaikka vedot oli tietenkin siitä poispäin.

Ratareeni oli kiva, kolmosena pimee putkenpää mikä ei tuottanu mitään ongelmia. Kepeillä lähdin aluks liian aikaisin sivuttain irtoon, mutta kun jäin vähän taakse ja kannustin koiraa niin hyvin meni. Niisto-persjätössä oli hauska huomata että jos nostan katseen sinne viennissä niin se oli lupa irrota putkeen, mutta kun ns katseella piirsin koiran linjan homma pelas. Samoin Trip jäi hienosti suorittaan ohjausta kun vaan merkkasin niiston ja lähdin juokseen eteenpäin.

Putkijarrussa mun oma rytminmuutos vahvisti jarrua ja koira käänty suoran putken jälkeen mageesti! Saan olla ite tarkkana etten mee liikaa edelle putkijarrussa jottei siitä tuu liian vahva.

Tokalla kierroksella meidän piti suorittaa koko 21 esteen rata nollalla maaliin mutta kämmäsin ite ton putkijarrutuksen kohdan ja rima putos. Mutta koira lähti hienosti kepeille vastakädellä tehtyyn sylkkärin tapaseen ohjaukseen, hyvin on menny kepit perille.
Otettiin koko pätkä vielä kerran uudestaan ja nyt saatiin magee rata aikaseks. Pakko sanoo että itte olin enemmän kun tyytyväinen koiraan eikä tuntunu pahalta kun reenikaverit taputti ja kehu =)
Läksyks saatiin ihan perusreeniä, sillä ohjauskuviot on hallussa ja siitä iso kiitos Terolle ja Harrille!

On toi pieni koira huippu ja odotan innolla kisakentille pääsyä!!

2 kommenttia:

 1. Pieni ???koira. Teillä kyllä synkkaa. Kivaa kun on, niin kaikki sujuu. Kisaikää odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä se on pieni kun on nuorin =)
   Trip on kyllä niin huippu että toista samanlaista saa ettiä. Kesää odotellessa.

   Poista