torstai 28. maaliskuuta 2013

Erilaista elämää

Olin viime viikon maanantaina (18.3) pitkään odotetussa oikeen käden peukalon leikkauksessa. Tästä johtuen meidän elämä on hiukan erilaista sillä olen saikulla 12.5 asti, lääkärikin toivotti hyvää kevätlomaa ja sitä totisesti koitan viettää. Kädessä on osittainen lasikuitukipsi ja suurin osa on sidettä, peukalo on täysin poissa pelistä ja muutenkin käsi käyttökiellossa, mutta saan käyttää neljää sormee kunhan en kanna sillä kauppakassia yms. Kipsin saan pois 15.4 ja samoin jonkin K-piikin joka sormeen porattiin.

Eka viikko meni varsin rauhassa kotona napsiessa yhdistelmä kipulääkkeitä niin isolla annoksella kuin mahdollista. Perjantaina kävin seuran kevätkokouksessa pokkaamassa vuoden 2012 vuoden maxiagikoira pokaalin ja diplomin - hyvä Leo!!

Tällä viikolla on palattu reenaamiseen, maanantaina kävin hallilla ja Tripille rimat nostettiin 55 senttiin ja hienosti hypyt sujuu melkein jopa paremmin kuin sillo kun ne nostettiin 50cm. Tehtiin Harrilta saatuja läksyjä eli takaakierron uutta paikkaa ja lähtöjen rauhottamista sekä jarrutusta/kokoomista.
Leon kanssa aloin hinkkaan ihmisnuolta jotta saataisiin käännöksiä pienemmiksi ja alko se hinkkaus pikkuhiljaa tuottaan tulosta, ehkä ne kaarteet joskus pienenee.

Tiistaina mentiin Teivoon reenaan tottista Merjan ja hänen sheltin kanssa. Tripillä otin ensin voittaja ruutua ja siitä siirryttiin evl-ruutuun. Hassusti tökkii kun lähettää vasemmalle ruutuun, mutta kun malttaa keskittyä niin hienosti menee oikein. Otettiin noutoo ja hyvin kestää tasamaallakin että heitän vasurilla kuten maanantaina testasin hypyllä.

Leolla otin kans ruutua ja sillä oli targetti ruudussa ja pitkän tauon jälkeen se taas toimi. Kunhan saisin ton ruudun kuntoon niin ton kanssa vois koittaa taas joskus koetta. Tehtiin myös seuraamista ja se on aina hieno.

Sitten Tripin kanssa tunnaria, enää ei reagoi mun kääntymiseen alussa! Merja teki ensin suoran rivin ja oma tuli ja varsin nopeesti. Hassua kyllä nyt sylkee tunnarin liikkurin käskystä, pakotin sen nostaan kapulan ja tuomaan sen mulle. Otettiin sama uudestaan ja nyt rouskutti kapulaa niin että se kuulu kirkolta kotiin... tästä palautetta ja uus tunnari. Tän jälkeen ei rouskutusta ja kellotaulusta nosti oman kerran niin nopeesti että oltiin Merjan kanssa ihan ihmeissään =)
Tehtiin vielä seuruuta ja tuntu hyvältä.

Tänään käytiin hallilla ottaan agia, ohjelmassa päällejuoksua, välistävetoo ja pieniä kurveja. Leolla oli taas ihmisnuolta ja niistoo ja jotain se on ottanu onkeensa sillä homma alkaa toimiin! Senkin kanssa pientä radan pätkää, kivat reenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti