sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Leon kanssa kisaamassa

Meillä on Leon kanssa kuukauden kisatauko takana, tää on ollu ihan tarkotuksellista, sillä kisattiin joulu- tammikuulla aikas paljon, joten koiran on hyvä välillä huilia.
Näitä kisoja varjosti se, että olin perjantaina kuumeessa ja mietin että mitä teen. Perjantain reenit jätettiin väliin ja otin kotona buranaa ja kunnollista yskänlääkettä ja viltin alla vaan nukuin illan. Lauantaina sitten lämpöö oli pikkusen aamulla eli sellanen 37,11 ja myöhemmin meni jo 36,8, joten päätin lähtee kisoihin sillä pääseehän sieltä pois jos alkaa tuntuun pahalta. Kurkku on sen verran kipee että ilman kurkkupastilleja en voi ulkona olla.

Tuomarina kahdella ekalla agiradalla oli Jalosen Kari. Kisoissa starttiin ekana, mutta ekalla radalla oli luokkanousija ennen meitä. Rata meni varsin pitkälle hyvin, mutta sitten ihan hassussa paikassa kun tultiin A:lta takaakiertoon hypylle ja piti jatkaa suoraan eteen keinulle niin Leo otti oikeella puolella sivussa olevan hypyn?? Tässä näkyy se että kun kisataukoo on takana niin koira on hiukan kuuro mun käskyille. Eli esteen 13 jälkeen hylly mutta loppu meni ihan hienosti.

Sitten oli vuorossa toinen agirata ja tässä lähdettiin lähtölistan mukaan ekana ja saatiin tehtyä hieno rata ja kaikki suunnitelmat toimi, mutta sitten mä sössin, sillä aloin tuulettaan nollarataa just sillä kohtaa kun koira oli viimesen hypyn päällä ja lopun voi arvata eli vika rima alas.... Tässä tuli sellanen julma opetus, että älä tuuleta ennenkö koira on hypänny viimesen hypyn loppuun!!

Hyppärille lähdettiinkin aika nopeesti, sillä se tehtiin niin, että kun puolet oli suorittanu agiradan niin siirryttiin tutustuun hyppäriin ja sitten se alotettiin. Tuomarina hyppärillä oli Anne Viitanen. Aikas ahtaan hyppärin oli saanu tehtyä eli putket ja hypyt oli todella lähellä toisiaan. Jälleen luokkanousija lähti ennen meitä, joten sain vähän lisää aikaa valmisteluun. Tältä radalta saatiin 0vp ja sijoitus 5/34 eikä oltu ees hitain nollan saanu! Toki se ei mikään tykkirata ollu, mutta olin tyytyväinen meidän suoritukseen ja ennen kaikkee että kunto kesti kolme rataa. 
Katotaan miten päästään tässä keväällä kisaan sillä mun pitäis mennä käsileikkaukseen 18.3 ellei tää tauti lykkää sitä, toivottavsti ei!

Trip mitattiin virallisella mitalla viime viikon perjantaina ja tulos oli vähän yli 56cm eli kun 7kk ikäsenä oli 52cm niin muutama sentti on tullu korkeutta lisää. Hyvän kokonen nuorimies =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti