lauantai 4. lokakuuta 2014

Upouusi koulari

Me saatiin alkuviikosta peruutuspaikka Koirakoutsilla pidettävään rallytokokokeeseen. Meillä on mahdollisuus koulariin kun on kolmas koe.

Tuomarina tänään oli Minna Hillebrand, toivottavasti nimi oikein :)
Meidän vuoro oli vasta ihan lopussa kolmanneks viimesenä. 
Ennen kehään menoo alko eteentulo tökkiin, jostain syystä koira jäi ihan vinoon eteen vaikka normaalisti tulee hienosti eteen. Ekana tehtävänä oli heti eteen ja siitä sivulle, tässä eteenmeno oli ok. Sitten kun tuli eteentulo ja peruutus niin tuli vinoon ja korjas ite itsensä joten tästä -10p. Sitten pujottelussa mulla tippu remmi kädestä ja nostin sen koiran selästä eli jouduin koskeen koiraan ja tästä toinen -10p, tuomari ei kai huomannu että remmi tippu, siitä ei ainakaan ollu mainintaa lomakkeessa. Kaveritkaan ei huomannu remmin putoomista olivat vaan ihmetelleet mun liikkeitä :) Muuten ei mitään huomautettavaa joten pisteet 80/100 ja koulari RTK1! Lomakkeessa oli kommenti " Sähäkkä koira, jolla paljon osaamista" :) Seuraavaks sitten startataan avoimessa. Meitä Ylökkiläisiä oli kokeessa neljä ja kaikki saatiin koularit, hyvä me!

Ensin oli ällöö poseerata lätkä suussa


Mutta tuli sitten onnistunutkin kuva 


Kokeen jälkeen käytiin hallilla jumppaan a:ta kunhan ensin lainasin naksua ja euron että sain ostettua namia koiralle sillä jätin kaikki kotiin vaikka piti ottaa mukaa. Märkäruoka maistu ja saatiin hyviä toistoja aikaseks. Nyt ekaa kertaa jätin palkkaamatta jos hidasteli ihan lopussa sillä sitä ei haluta. 

Ehdin vielä kattoon kisoihin seurakaverin avoimen startin eikä se luokka pahalta vaikuta, että vähän reeniä ja kokeeseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti