sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Hyppyvalio kello sanoo tiktak tiktak

Aamusta Salla ja Risto tuli hakeen meitä ja lähdettiin kohti Lietoo ja Tsaun hallia, sillä edessä oli neljä rataa agilityä. Toinen rata oli sisällä ja toinen ulkona, sillä hallia eristetään lämpöseks ja sisällä toinen kenttä oli pois käytöstä, onneks aurinko paisto. 

Tuomareina oli Anne ja Harri Huittinen. 

Ekana alotettiin hallissa Annen agiradalla, oli varsin ilkeetä kun ikkunoista paisto aurinko sillee hassulla korkeudella suoraan silmiin joissain kohdin. Rata lähti ihan hyvin käyntiin mutta sitten ryssäsin kepeille viennin. Sitten yhteen putkeen viedessä aurinko paisto silleen silmiin että en nähny putkee ja oli pakko jarruttaa. Tästä seuras että koira ei menny putkeen ja siinä kikkailtiin hylyn verran. 

Seuraava ulkona Harrin rata joka oli kans agirata. Keinulta tuli vitonen, hätäilin ja sitten a:n jälkeen tein tyhmän ohjausvalinnan ja sain koiran hyppään tokavikan väärinpäin!

Kolmas rata jälleen sisällä Annen valvonnassa. A oli kolmonen ja siitä pituudelle ja sitten repes, koira vaan huusi kun hinaaja ja ei kuunnellu ja nappas hypyn keppien sijaan. Jatkoin vielä kepit ja putken sekä hypyn mutta kun huutaen ohitti seuraavan hypyn otin koiran pois radalta. 

Täytyy sanoo että tokan radan jälkeen kisaaminen tuntu jotenkin pahalta. Kävin radan läpi Harrin kanssa ja se oli kuulemma hyvä rata lukuunottamatta sitä mun lopussa tehtyä tyhmää ohjausta. Oli kiva kuulla toi vaikka koko rata tuntu ittestä pahalta. 

Totesin että vikalle radalle eli hyppärille pitää kerätä ajatukset kasaan. Kun menin tekeen niistoo kakkoselle ja huomasin että rima oli heilahtanut edellisellä koiralla ja oli tippumassa. Sanoin asiasta Harrille ja se tuli tarkistaan ja korjaan asian. Onneks sanoin siitä sillä Trip heilautti siivekettä ja nyt rima pysy ylhäällä mutta jos rimaa ei olis korjattu se olis pudonnu. Mulla oli radalla kunnon perkele olkapäällä ja käskytys ajoittain sen mukasta, mutta Harrikin sano että radalla pitikin olla tiukka asenne. Oli se aikamoista pyöritystä mutta nollalla tulitiin maaliin!
Kävin juottaan koiran ja menin halliin kattoon tuloksia ja hitto me johdettiin siinä kohtaa. Vain yks koirakko meni meistä ohi ja sitten alko jännitys että siirtyykö serti toiselle kun koirakoita on 20. Onneks on älypuhelin niin lenkillä tarkistin asian ja just kun on 20 koirakkoo se siirtyy!! Joten me saatiin eka hyppyserti!!!


Ihan uskomatonta ja jos jossitellaan niin jos radalla ollu rengas olis ollu hajoova Marjan Reino olis rikkonu sen kun oli osunu siihen kovaa ja me oltais voitettu. 
Mutta jossittelu ei auta näissä hommissa niiin ollaan erittäin tyytyväisiä toiseen sijaan ja sertiin!!


Iso kiitos Sallalle ja Ristolle seurasta oli kiva reissu ja otetaan varmasti uusiks. Trip sai juustohampparin kun käytiin Hesessä ja vaikka Risto sai voiton se ei saanu hampparia, voi Risto :(

Poikettiin kotimatkalla vielä Urjalan makeistukussa ja sieltä tarttu matkaan kaikkia herkkuja :)

Päivän ikävä juttu oli kun menomatkalla tienvieressä oli jonkun valkokirjava koira kuolleena. Takastullessa se ei ollu enää tien vieressä vaan joku oli onneks hakenu sen sieltä pois. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti