sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Viikko jälleen vierähtänyt

Maanantaina töiden jälkeen mentiin Kaislalle paimenteleen. Kaisla tuli lampaiden kanssa pellolle joten me ajettiin suoraan sinne, mukana oli kaikki lampaat sillä pari ei ollu halunnu jäädä ilman toisia ja tulleet aidan yli. 

Ensin tehtiin ihan peruspyörityksiä ja nää neidot kyllä liikkuu liukkaasti ja halusin että Trip ajaa niitä myös mun ohi. Jostain syystä poispäinajo tökki ja koira tarvi paljon tukee. 

Sitten Kaisla ja Wool oli meille tolppana ja Tripin piti reenata kaaria. Näky taas että pidemmän etäisyyden hauista on ollu aikaa sillä Trip koitti leikata nopeesti lampaille tai ei lähteny kaarelle kuin pätkän. Tehtiin sitten helpommin eli koira maahan ja mä lähemmäks lampaita ja näin kuvio alko toimiin. Sitten kun Trip sai ns napata Wollelta lampaat niin hommaan tuli uutta särmää. Tehtiin niin että Wool kuljetti lampaat kauemmas ja Trip haki niitä mulle. 
Yhdessä kohtaa naurettiin ihan hulluna kun Wool jäi lampaiden eteen kuljetuksen jälkeen ja Trip kävi ne nostamassa niin Wool kulki lampaiden edellä ja Trip takana. 

Hyvät oli reenit ja vietiin Kaislan kanssa lampaat kotiin niin Trip sai jäähdytellä siinä samalla. 

Keskiviikkona ensin vedin reenit ja sitten Jari ei ollu paikalla joten jäin reenaan kontaktia. Kirsi tuli Varjon kanssa myös reenaan ja autoin Kirsiä ensin ja sitten jäin reenaan omani. Laitoin taas hypyt molemmin puolin a:ta ja otin sitä kontakteille hypyn kautta. Huomasin että tulee paljon nopeemmin alas kun oon selkä esteeseen enkä etuperin. Alussa teki tosi hitaita alastuloja niin siinä vaan otin sen niskasta alas sieltä sillä ollaan kuitenkin tässä jo sen verran pitkällä että tollasta tyhmäilyä en kattele. Reenit oli kuitenkin kaikkiaan jälleen onnistuneet. 

Torstaina olikin Harrin reenit ja sielä me ei edelleenkään tehdä kontakteja tän meidän a:n korjailun vuoksi. Radassa riitti taas haastetta ja juoksu suoran päätteeks piti tehdä saksalainen ja aluks mua pelotti ihan hitokseen kun en päässy alta pois, oikeesti syynä oli että en kattonu koiraa ja rimaa. Kun oikeesti katoin sekä koiraa että rimaa niin mitään ongelmaa ei ollut. Oli taas huiput reenit kuten nää aina on. 

Lauantaina Iltalenkin yhteydessä käytiin jumppaan hallilla sitä a estettä. Hyvin meni eikä liian montaa toistoo tehty. Otettiin myös rallyn avoimen luokan hyppyä. 

Sunnuntaina olikin vuorossa aluevalmennuksen reenit Takkujen tallilla Pirkkalassa. Radassa riitti haasteita ja tutustumisesta teki hankalan kun ei ollu numeroita sillä takkulaiset reenaa kuulemma vielä ulkona. 
Täytyy nyt ajatella nää reenit selväks mun omassa päässä sillä reenien alkuun mua taas tökki tässä ryhmässä oleva hiukan outo kemia tiettyjen ihmisten kesken, tästä syystä oon miettiny lähtemistä tästä porukasta. Henki ei oo meinaan enää sellanen rento ja hauska mikä se on ollu vaan osa porukasta nipottaa varsin rankasti ihan hassuista asioista mikä vie multa intoo näitä reenejä kohtaan. Sitten siitä tulee että ajoittain saattaa olla epäreilu alussa koiralle kun itteeni nyppii asiat. Katotaan nyt muutamat reenit vielä sillä Terossa eikä sen reeneissä oo vikaa. 
Saatiin tehtyä kivaa rataa sen jälkeen kun ite taas keskityin vaan olennaiseen. Ja taas pitää muistaa se oma katse sillä se merkkaa niin paljon. Onneks näistä jäi lopulta ihan hyvä fiilis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti