tiistai 28. lokakuuta 2014

Reeniä

Iltasella mentiin hallille reenaan tokoo pitkästä aikaa. Sari oli meidän seurana ja oli jo ehtiny reenaan kaks omaa koiraansa ennenkö päästiin paikalle. 

Otettiin ensin seuraamista ja sen verran oli intoo koirassa että pääsi aluks ääniä ja jopa edisti seuraamisessa! Tarvi laittaa remmi oman persauksen takaa niin sai pakotetta itse jos koitti edistää. Nopeesti palas omalle paikalle ja lakkas painamasta mitä ensin kokeili kans. 

Otettiin ruutua, meidän uusilla hienolla turkoosilla ruutunauhalla, Kati teki meille hienot ruutunauhat. Laitoin targetin ruutuun sillä ensin koitti ottaa paikan eteen. Lähetin jopa oikeelta puolen ruutuun ja se vasta hieno ruutu olikin! Saatiin hyviä ruutuja ja meni mageesti joka kerta ekalla käskyllä maahan. 

Tehtiin seuraamista myös oikeella puolen ja hienosti toimii. Tehtiin puolenvaihtoja sekä seläntakaa että jalanalta. Ja yks kokonainen ruutu ja ensin takapuoli nousi liikkurin käskystä mutta alkohan sekin pysyyn maassa. Sitten koira hetkeks huiliin. 

Tokassa setissä Sari teki meille tunnarin ja tässäkin ensin peppu nouseskeli mutta pysy lopulta maassa. Tosi kovaa meni kapuloille mutta jarrutti kapuloiden takana ja etti tarkasti omaa ja nosti sen nopeesti ja hieno tuonti ja luovutus. 
Sitten vielä kaukoja noin puolesta matkasta ja koira ei liilkunu senttiäkään! Wau! Sari totes tähän hauskasti että koira tekee kaukot jännästi kun oikeestaan koira ei liiku etu- eikä takapäällä vaihtojen aikana vaan pysyy täysin paikalla :)

Lopuks vielä a:ta ja ensin niin että käännyn alastulolla kohti ja sitten vedätyksiä ja niin että jäin alastulon viereen. Koiran halu syödä tässä on ihan mahdoton se napsii mua sormille ja muutenkin käsille kun tahtoo namia, mahtava juttu! Ja vauhti oli tänään mieletön, tuli alas todella kovaa ja hienot stopit alastulolle. 

Mä kyllä niin rakastan reenata tän koiran kanssa, kun se tekee kaikkensa niin itekkin tekee täysillä. Ihana Trip!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti