lauantai 11. lokakuuta 2014

Viikon tapahtumia

Maanantaina lähdettiin töiden jälkeen Kaislalle paimentaan. Meidän kanssa reenaan tuli gorgi Jade joten oltiin aitauksessa. 

Kaislalla oli uusia lampaita, sillä pässipojat oli mennyt takas Woollandiaan ja nyt oli uuhia reenikavereina. Uuhet olikin varsin liukkaita ja keräänty ihmisen luo mitä pässit ei tehny. Koiran oli kiva liikuttaa näitä sillä liikettä neideissä riittää :)

Reenit meni varsin hyvin, Tripin asenne oli alusta asti hyvä ja jos joku koitti karata jonnekkin koira siirty heti kerään lampaat kasaan. Tehtiin myös poispäinajoo ja Trip toimii loistavasti vasemmassa kierroksessa oikeessa vähän vielä kyselee. Mutta fokus on mielettömän hyvin lampaissa ja silmistä näkee sen tiukan palon mikä pitää ollakkin. 

Reenien jälkeen mentiin mettään lenkille ja mä tein mun fysiikkareeniin kuuluvat intervallireenit eli neljä 50m vetoo täysillä. Seuraavalla kerralla yks veto lisää sillä tää tuntuu nyt sen verran hyvälle että lisää prässiä. Sitten sen jälkeen kotona vielä kahvakuulareeni mikä on varsin tappoo mutta sen jälkeen tulee hiton hyvä olo. 

Keskiviikkona olikin agireenit. Ensin oma koulutus ja Noora ja Iina taas ihanina kävi lenkittään mulle Tripin, on ne ihania kun ottavat sen mukaan. 
Eka kierros mentiin normaalisti asioita korjaillen. Toka rundi olikin erilainen sillä jos tuli virhe piti palata alkuun ja alottaa sieltä. 
Me tehtiin ekalla kierroksella nolla mutta porukka vaati että mun piti ottaa uusiks. Tällä kierroksella Jari tuli eteen ja saatiin ihan lopussa ohitus joten ei kun alusta, sitten päästiin taas nollalla maaliin! Tuntu hyvältä kun Jari sano että kun saadaan estehakusuutta parannettua ja Trip pysyy terveenä siitä tulee kova vastus agissa! Näin mäkin oon asiaa ajatellu sillä tiedän että koira riittää ihan mihin vaan. 
Trip tarjos prins(sessa)si kakkua hyppyserin kunniaks. 

Perjantaina taas iltalenkillä tein intervallireenin ja kotona kuulailun. Nyt pitäis ostaa vielä isompi kuula apuva!

Lauantaina mentiin ensin tunnin mettälenkille jonka jälkeen hallille reenaan a:ta. Laitoin hypyt molempiin päihin ja hyppyjä edestä ja takaa joista mentiin aina a:lle. Aluks muutama toisto oli hiipimistä mutta kun ei saanu palkkaa alko homma muuttuun. Välillä annoin pelkän naksun ja homma jatku hypylle ja väillä palkka alastulosta eli koira ei tiedä millon tulee palkkaa. 


Sitten lopuks tehtiin rallyn avoimen ja voittajaluokan liikkeitä. Tehtiin useimpi toisto hyppyä sillä se on Tripille haaste mutta naksun kanssa se pysyy rauhallisena ja hakee ite takasin seuraamiseen. Pitäis katella taas kokeita tähänkin lajiin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti