lauantai 1. marraskuuta 2014

Ruoska viuhuu

meinaan meidän agilityreeneissä. 

Keskiviikkona reeneissä oli vaan minä ja Kirsi joten saatiin juosta oikeen kunnolla. Jari sitten juoksuttikin meitä oikeen kokorahalla. Jari teki ahtaan hyppyvälin minne piti ehtiä tekeen japanialainen ja siinä piti vaan rohkeesti luottaa koiraan ja itteensä. Hienosti Trip lukee tätä ohjausta ja lähtee mukaan siihen. 
Muutenkin testailtiin erilaisia ohjauksia eri kohtiin ja saatiin hyviä onnistumisia aikaseks. Oli hauska tehdä myös sellanen seläntakaakse vippaus jota Jari tekee yhdelle russelillensa, toimi myös hyvin Tripille. 

Tehtiin myös a:ta ja Jari kehu kovasti meidän edistymistä tän esteen kanssa. Ja hienosti se onkin menny eteenpäin, vauhtia on tullu paljon lisää ja se syö rajulla innolla nameja :)


Torstaina olikin sitten vuorossa Harrin reenit ja ruoskiminen jatku :) Harrin tyyli on vaan niin ihana kun se ei koskaan sano pahasti vaan sen puhetyylistä kuulee milloin homma ei menny hyvin. Sitten kun kaikki menee täydellisesti se totee vaan viileesti että hyvä, siitä tietää että kaikki on menny super hienosti. 
Tehtiin paljon toistoja eri kohdissa ja ne tuli kyllä tarpeen. Trip on siitä ihana koira että sillä voi tehdä toistoja vaikka kuinka paljon ja sen tekeminen ei siitä kärsi. Torstai oli sellanen päivä että askelluksia tuli otettua ennätysmäärä päivän aikana, kyllä kannattaa reenata, Polar kertoo lukemat 


Kun Trip oli nukkunu reenien päälle kotona se ontu toista etujalkaa. Hieronta olis pitäny tehdä lokakuussa mutta se jotenkin unohtu ja tästä johtuu jumitus. Hieroin perjantaina jalan hyvin ja illalla ontuminen loppu. Meidän hieroja tulee ilmeisemmin keskiviikkona ja sitten taas saadaan Trip loistokuntoon ja nyt tarvii vaan pitää kiinni siitä että se hierotaan joka toinen kuukausi. Tarvii jossain kohtaa varata aika fyssarille, jotta saa käydä koiran läpi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti