lauantai 5. heinäkuuta 2014

Tokon SM-kisat

Aamusella suunnattiin auto kohti Poria sillä vuorossa oli tokon SM-kisat. Ilmottautumisessa piti olla viimestään klo 8.30 ja oltiin sopivasti kasin aikaan paikalla. 

Ensimmäisenä meillä oli paikallaolot noin 11.15 ja sitten tulikin taukoo sillä yksilöliikkeet piti alkaa aikataulun mukaan 13.15. Mutta näissäkään karkeloissa ei aina aikataulu pidä ja olivat puoli tuntia myöhässä. Sitten kehistä aina puuttu joko liikkuri tai tuomari joten jouduttiin aina odottelen suorituksen alkamista vaikka oltiin ekana vuorossa. 

Pisteet kehittäin:

Istuminen 10
Makuu 9 (oli hiukan haistellu maata)

Z:ta 6 (istumisessa meni maahan, tyhmä annoin liian tiukan käskyn)
Hyppynouto 10
Tunnari 10

Ruutu 5,5 (varpaat jäi lähelle etureunaa mutta kuitenkin reilusti sisällä mutta Räsänen rankas näin paljon!)
Luoksetulo 8,5

Kaukot 10
Ohjattu 9 (kuulemma liian kova vauhti)

Seuraaminen 7

Yhteensä 270p ja sijoitus 44/103!

Oon niin mahdottoman tyytyväinen Trippiin hienosti meni vaikka toko ei oo meidän "ykköslaji"!

Seuruukehästä kun poistuttiin meidät otti huomaansa Kennelliiton dopingtestaaja ja jouduttiin testiin. En oo ikinä moiseen joutunu joten ihan uus kokemus meille molemmille. 
Tunti meni että testaaja sai talteen tarpeellisen määrän pissiä, sillä aina välillä oli myöhässä kuppinsa kanssa :)Jos tässä testissä jää kiinni se maksaa sulle kuulemma noin 1000€ ja elinikäinen kilpailukielto omistajalle. Testaus maksaa reilun 300€ mutta käryn käydessä omistaja maksaa kulut kolminkertaisena!!! Kyllä tässä monesti mietti että oonko antanu koiralle jotain kiellettyä vaikka tiedän että en oo, mutta tilanne laitaa ajatukset juokseen. Kuulemma kahden viikon päästä tulee Kennelliitolta kirje joten sitä odotellessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti