tiistai 22. heinäkuuta 2014

Meille juoksukontakti??

Oon jo pidempään paininu Tripin silmänkäytön kannssa agin a-esteem alastulossa. Oon hakenu kokeneemmilta apua ja koittanu rikkoo käytöstä, mutta varsin tiukassa on käytös ollu. Ollaan reenattu matalammalla esteellä hallilla ja sielä homma on jo pelannu mutta Raumalla taas huomas himmailua.
Kirjottelin asiasta myös kroatialaisen bc ihmisen Alen Marekovicitsin kanssa ja hän oli sitä mieltä että juoksukontakti auttaa tossa asiassa, hän itse työstää asiaa yhden koiransa kanssa. Tänään otin sitten asian kokeiluun hallilla matalalla esteellä ja Trip juoksee esteen juuri niinkun pitää eli juoksee esteen alusta loppuun eikä tee mitään pomppu-pomppu A:ta. Toki osittain voi nyt johtua siitä että odottaa vapautusta ja nyt vapautin vauhdissa tai suoraan lelulla joka liikku alhaalla maata pitkin eli houkuttaa koiraa tekeen esteen oikein eli juosten koko esteen myös alastulokontaktin maahan asti!
Toivotaan että tästä nyt tulee ratkasu asiaan ja saadaan homma kuntoon ja maksimaalinen vauhti tulevaisuudessa radoille ja sitten meitä ei pidättele mikään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti