lauantai 26. heinäkuuta 2014

Onneks reeneissä ees onnistuu

Keskiviikkona käytiin testaan SportDog Parkin uus matto ja hitsi se oli hyvä. Trip sai rentoutua siinä ihan eritavalla kuin vanhalla matolla, ei tarvinnu kipristää varpaita vaan sai olla ihan rento. Varsin hyvä fiilis tästä reenistä!


Torstaina oli vuorossa oman seuran reenit jossa tuomarina Jari Helin.
Ekana oli agirata jossa esteenä kuus oli keinu johon meillä tuli ohitus ja sen jälkeen jonkin matkan päässä mulla levis ohjaus eli tuloksena hyl. 
Toisena oli hyppäri jonne koitin lähtee enemmän asenteella. Alku sujuikin hyvin mutta viidentenä oli kepit avokulmasta ja ryssäsin sisäänmenon ja koira meni kakkosväliin. Korjattiin se ja kolme estettä myöhemmin olin totaalisen myöhässä ja koira väärälle esteelle. Tästä sisuuntuneena tehtiin hieno loppu mutta ei lämmitä kun taas hylky tuloksena. 

Perjantaina oltiin omissa reeneissä ja lämpöö riitti ja me kun onnistuttiin kerralla tekeen nolla radat niin ei hinkattu sen enempää. A esteen otin vielä uudelleen kun pitää vahvistaa meidän uutta metodia. 

Petjantaina tuli postissa odotettu kirje Kennelliitolta eli Tripin dopingtestin tulos. Se oli tietysti negatiivinen kuten pitikin mutta olihan se hyvä saada tää juttu päätökseen ja asiasta mustaa valkoselle. 


Tänään oli vuorossa alueellisen reenit ja taas selitin Terolle että en ehdi yhteen persjättöön mutta kun alettiin tekee rataa niin ehdin sinne jopa jarruvalssaan. Eli nyt meikä heittää asennevamman nurkkaan ja alkaa tekeen ratoja kuten tehtiin ennen taukoo. Me oikeesti osataan ja oikeesti pystytään oleen hyviä kunhan mun asenne on oikee. Mua saa löydä seuraavan kerran kun lässytän jotain tyhmiä tai asenne on vajaa.  Kiitos Tero taas tsemppaamisesta!


Tänään kerätty myös ekat kanttarellit Marikalle ja Kimmolle, kunhan saadaan niitä vielä lisää ennen pentupäiviä. Mä kun en sieniä syö mutta tykkään kerätä niin viedään ihmisille jotka niistä tykkää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti