maanantai 4. elokuuta 2014

Agiliitoo Orivedellä

Perjantai aamuna Trip vahingossa koppas mua käteen lelun sijaan ja kun sitä vaan sanallisesti huomautin asiasta niin maailma kaatu pienen koiran niskaan. Se reppana otti siitä varsin pahasti itteensä eli jälleen herkkä kausi on menossa. 
Illan reeneissä se olikin ihan ihmeellinen kun ei irronnu putkiin eikä hypyille kuten normaalisti. Ja muutenkin arpo epämääräsesti että mitä haluaisin hänen tekevän. Eka reeni loppu lyhyeen kun ei kannattanu jatkaa kun ei oltu samalla radalla. 
Toinen reeni sentään meni lähempänä normaalia mutta mielenkiinnolla huomisiin kisoihin. 

Lauantaina oli siis agikisat Orivedellä ja tuomarina jälkeen Jari Helin. Pikkusen tuntuu tyhmältä kisata tässä lähimaastossa kun aina tuomarina on Jari ja meillä kun on siltä yks agiserti niin toista ei saada ottaa. Hyppäriltä toki kelpaa mutta joku toinen tuomari vois väillä olla kiva. 

No alotettiin agiradoilla ja ekalla radalla selvittiin ns pahasta paikasta kunnialla mutta sitten aloin yhtä käännöstä varmistaan vastakäännöllä niin rima tuli alas ja sitten en juossu tarpeeks pitkälle yhdelle hypylle joten tulos oli 10vp. Mutta mulla oli taas kaverina se koira jonka mäkin tunnen eikä se herkkä kaveri :)

Tokan radan alotus oli mielenkiintonen kun kakkoshyppy syötti suoraan puomille minne ei menty vaan sen sivussa olleeseen putkeen. Ilman Harrin neuvoo en olis uskaltanu mennä puoleen väliin putkee ja onneks menin sillä Trip tuli hienosti putkeen eikä ees vilkassu puomia. 
Kun meitä edeltävä koirakko oli radalla siitä meni läpi pieni trombi ja heitteli tavaroita ja kehänauhaa. 
Putken jälkeiselle hypylle Trip jarrutti niin kovaa että ilmaan nousi kauhee pölypilvi eikä koira nähny hyppyä, en kyllä mäkään sitä nähny. Tästä siis kielto ja ainoo virhe radalla hiukan otti päähän... Mutta tätä tää laji on. 

Vikana oli hyppäri missä heti neloshyppy tippu kun kovasta vauhdista käännyttiin 90 astetta hypylle. Annoin silti palaa täysillä mutta sitten yhden kaarevan putken jälkeen kun tuli pituus niin Trip meni ohi pituudesta. Otin sitten putken kautta linjan uudelleen ja nyt onnistuttiin tässä mutta korjauksesta johtuen tuloksena hyl. 

Tuloksista huolimatta oon erittäin tyytyväinen koiraan ja meidän tekemiseen joten kyllä ne nollat pian tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti