lauantai 26. tammikuuta 2013

Nautinnollista agiliitelyä

Torstaina oltiin ensimmäisissä Huittisen Harrin vetämissä agireeneissä Lempäälässä olevassa SportDog Parkissa. Nää reenit on meillä kerran kuussa, joten aikaa kotiläksyjen tekemiseen on.
Rata oli 32 estettä, mutta ei todellakaan tehty koko rataa =) Ensin otettiin keppejä, sillä niitähän nyt ei olla kokonaisena tehty kovin pitkään. Hienosti teki täysin vieraat kepit, ei mitään epäröintiä.
Alussa oli tavotteena että selvitään esteelle 6. joka oli kepit, ja pienten uusintojen kautta sinne päästiin. Mulla on vaan opeteltavaa Tripin kanssa kun se kulkee niin lujaa, niin jotenkin tulee päähän ajatus että mulla on kiire. No eipä minnekkään kiire ole, koiralle on parempi että liikun ajoissa ja järkevästi ja ohjaus tulee ajoissa. Harri sano, että palkkaan koiraa keppien ja kontaktien jälkeen vielä n. 2-3kk ja sitten vasta ajatellaan niiltä jatkaa rataa. Tosi kivat reenit ja läksyks saatiin käännösten opettelua niin että heitän koiran edestäni ja otan hypyn takaa mukaan.

Perjantaina Leo oli taas tosi hyvä reeneissä, se oli kuulolla ja reagoi hienosti jarruun! Vielä kun saatais lisää vauhtia, mutta sitä ei kyllä tässä vaiheessa enää mistään revitä, Leo on kyllä muuten varsin tasanen suorittaja siitä kertoo viime viikonloppunen tripla plus muut meidän nollat.
Tripin kanssa otettiin muuri-hyppy yhdistelmällä tota Harrin antamaa kotiläksyä ja ensin meinas olla vähän vaikeeta, kun pallo oli valmiina mun edessä maassa. Saatiin hyviä toistoja ja toinen puoli tehtiin hyppy-hyppy yhdistelmän kautta.
Torstain reeneissä suljettu kulma kepeille oli vähän vaikee, mutta ei taas enää kun oli saanu yön ja päivän asiaa miettiä, se onnistu myös putkesta heittämällä että haki ihan ite alotuksen. Tein myös muutamia leijeröintejä ja ei mitään ongelmaa, hieno koira. 
Kontakteista tehtiin keinua ja A:ta ja keinu sujuu jo tosi hyvin oikeen kokosena. A:lla tarvii nyt panostaa alastulon vauhtiin, sillä vähän himmaa ei pahasti mutta puutun siihen nyt ennenkö tulee ongelmaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti